Jump to content

hrist

Members
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hrist

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Карам:
  Kia Rio
 1. hrist

  Наличност на C10

  Е затова ми беше думата г-н admin.НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ.Пущаш два модела автомобили в Ловеч,а след две години ги спират .Всичко ми изглежда на поредната пушилка както и всичко в държавата ни.Големи фанфари,големи обещания ,а в завода работят няколко десетки голобради момченца .А в съседна Румъния Форд(НЕ ХАРЕСВАМ ТАЗИ МАРКА)направи инвестиция за 1 милиард.
 2. hrist

  Смяна на крушка на късите светлини

  Работата не е голяма но наистина е странно
 3. Ами за съжаление такъв си
 4. hrist

  Смяна на крушка на късите светлини

  Зададох въпроса защото до сега никога не съм сменял крушка на автомобил,а имам доста шофьорски стаж.Единия от двата ми автомобила вече седма година е у мен (немски)да не споменавам марка че модератора бди.Другия е вече на година и нещо,та въпроса ми е при предишните си автомобили имахте ли такъв проблем?
 5. Дай боже повече работни места
 6. hrist

  Смяна на крушка на късите светлини

  какви са тези крушки които така бързо изгарят
 7. hrist

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  Искам да изкажа своята благодарност към хората от форума, който чета от доста време.Благодарение на вас аз не си купих Волекс.Не,не ме разбирайте погрешно нямам нищо против този автомобил и се надявам след години да заменя сегашния си с качествен такъв произведен в Ловеч.Но на този етап аз не съм толкова богат да си купя нов автомобил и да тичам от сервиз на сервиз. Пожелавам Great Wall да изчисти всички недостатъци от автомобилите си и след години да предложи истински качествен автомобил на разумна цена. Редакция от admin: Марката и моделът на закупеният от hrist автомобил са изтрити (включително от неговия профил), за да се избегне преднамерена реклама. Понеже никога не е писал във форума, а изведнъж се регистрира, за да пише, че 25 000км се наслаждава на безпроблемната работа на определен автомобил, като през това време не ни забравя. Оставям потребителите сами да преценят искреността на останалата част от мнението.
×