Jump to content

nina78

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от nina78

  1. Много благодаря! Надявам се този път да я излекувам най-сетне! Беше голям проблем с тези части, тъй като всички, които я гледаха, я считаха за толкова екзотична, че ми предложиха даже да направят нови накладки с големината на тези на Hover...просто мечта! А междувременно ABS-а продължава да свети...Много благодаря още веднъж, има надежда вече в тунела! :lol:

  2. Мерси за пожеланията. Не съм навъртял кой знае колко понеже е от скоро при мен. Дали има 500 км. А и съм я карал само в София и около нея. Живот и здраве ме чакат няколко разходки до морето за един месец, ще споделя мение тогава ;)

     

    Здравейте,

    имам GW Hover от 1 година и съм в чудо къде мога да сменя накладки и филтри и да заредя фреон. Бихте ли ми казали къде сте го направили защото цената ми се вижда доста добре за всички смени, които сте направили по него! Чувам и някакво потропване когато карам на ниски обороти и пишман монтьори ме излъгаха, че е изкривена рейка. Оттам отидох при други, които също непознавайки колата, затегнаха уж нещо отпред и сега свети ABS-A...Проблема така и не се реши...А колата много си я обичам и съм много доволна от нея, взех я от автокъща на 30000км. От София съм. Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете, защото с това притропване ме е страх да пътувам на дълги разтояния. благодаря ви предварително!

×
×
  • Създай нов...