Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Нещо ти не си разбрал като са ти обяснявали хората 😀
 3. Така ме зарибиха в Шоурума!
 4. Няма такава възможност
 5. Last week
 6. потърси ги по размер или слагаш цял апарат от фронтера.
 7. Привет, появи ми се ел.драма... Когато колата е в покой, аварийките мигат по 10 пъти през интервал. (Това някаква грешка ли е?)Също така намирам плафоните в купето да светят (по някое време), след като преди това съм заключил с алармата... дори и на работещ двигател на място пак си мигат през интервал. х10 пъти.А като я заключа с алармата,по някое време започва да свири сама...Също така онзи ден като я запалих,загря,прехвърли на газ и стрелката за температурата си остана долу,все едно не е палена,а беше загряла.Изгасих я и после се оправи,(стрелката),но това с мигачите и плафоните продължава...Колата е един китаец... Открих една висяща жичка..на това...и някой знае ли какво е това?Вързано е под кормилото в ляво за купето..То пише де... ама на Китайски.И въпросната жичка има етикет даже.
 8. Аз буталото ще го лъсна, гумичките ми трябват
 9. Имам същия въпрос Незнам колко от Вас са с iPhone и ползват навигацията! Телефона се свързва с Apple CarPlay
 10. Оказа се, че като натоваря 700 килограма на пикапа и ударните тампони опират в диференциала и се наложи лек тунинг
 11. А знаете ли какъв датчик трябва да взема за 4G64 CUV . До колкото знам е по различен и включва перките на 98 градуса (може и да греша) , ако има вариант за друг датчик който да включва на 95 например ,би било още по добре.
 12. И аз имам същият проблем, по принцип знам че стават задните апарати от фронтера А , но в случай ,че ги сменяш целите. Ремонтен комплект от фронтера не става тъй като буталото на ховъра е 41 мм а на фронтерата 42 мм. Аз лично почистих перфектно гумичките, каналите и всички елементи, смазах обилно и вече не задържат.
 13. Определено е по пъргава,като я пуснах по инерция стига безкрай, разхода си е същия.
 14. Earlier
 15. Ето снимки от руския форум.Аз лично реших да сложа нови амортисьори,но може да е в полза на колегите от форума.
 16. Благодаря,за разход не се надявам,но поне едни железа по малко ще се въртят и се надявам да е по пъргава.
 17. Безаварийно ползване сега и разхода ще падне.
 18. Вече и аз със хъбове. AVM-428 оказаха се 28 шлици. Взех ги втора ръка от един китаец като моя за 180лв.(оказаха се почти нови) Просто ги монтирах и всичко е ок.(нямам моторче в предния диф. както при вас.) Все си мислех че при мен всичко е както при вас,но май не е точно така. Само на двигател сме еднакви...и може би по ходовата част някой чаркове. За сега задните барабани с ръчната спирачка са различни и предния диф се оказва без шейтана.
 19. Няма го като резервна част в представителството ,няма го и като номер на скицата.Тампон или (втулка) на ухото на амортисьора,но за мен е по скоро тампон защото е отлят със тръбичка по средата.Прочетох доста от руските сайтове,днес ще експериментирам по техен образец.Има два варианта,единия е с определен модел тампони от Лада Нива за заден амортисьор , но не тези често срещаните от две части.оказа Тампона е цял с тръбичка и е едно към едно с китайския ,лошото е,че в Монтана не го предлагат никъде ,а го има в сайт и магазин който е в Пловдив.Там условието за онлайн покупка е мин 20 лв. ,а тампоните к-кт са 5лв.Втория вариант е с тампони от ресьор на Москвич 408-412 и тръбички за тампони за Лада.Днес ще пробвам втория ,защото това го намерих налично.
 20. Крис не знам от какво стават но има една фирма дбк димитров, тампони има много, не само тампони де, та аз от там гледам първо като търся такива неща.
 21. Кое по точно наричаш тампон ето и скицата на аморт.https://hot-parts.ru/catalog/2710/191604/ посочи коя позицея е. Или тук https://китай-нн.рф/unitparts/details/36de884e-4b2d-4c46-9bf4-a92edfb42afd но май отделно от ама не се продават.
 22. Здравейте колеги,появи се едно леко чукане отпред и след преглед се установи ,че са тампони на предните амортисьори от долу.Не се предлагат в обслужващия сервиз като резервна част .Ако някой е сменял или знае от какво ще станат да пише .Не ми се дават пари за амортисьори.Благодаря предварително.
 23. Здравейте колеги! Някой да е успял да свърже медията с телефона си през USB ?
 24. Благодаря за отговорите ви!
 25. Ако помня правилно са 23 шлица, ама най добре брой, за да ти е опечена работата. И формата на зъба е от значение.
 26. Н3 и Н5 бензин 2,4 нямат,но при теб може и да има разлика. Най-добре свали капачката на главината и ги изброй за по-сигурно.
 27. Ето и един линк където има още доста инфо, разделени са на секции частите: http://www.chinamobil.ru/wiki/doku.php/great_wall:great_wall_hover:neoriginalnye_zapchasti
 28. с колко броя шлици са вашите хъбове?,и има ли разлика между Н3 и Н5.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...