Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. При мен дисплея е само един ред и показа само изминати километри. С натискане на лостчето може да се променя само от тотален километраж на дневен.
 3. Здравей колега, нещо не се връзва,часовника на моя Н5 е на дисплея за пробега. Като се натсне стърчащия бутон на таблото се появява дневния км.,втори път колко км. ще изминиш с останалото гориво и трето натискане излиза общия пробег. Над тези показания е часовника. Н5 няма термометър.
 4. Здравейте колеги. Hover h5 няма часовник. Днес си ми тираж един. Първоначално бях решил да го монтирам на панела с бутоните за 2H, 4H, 4L. На този панел има 3 неизползваеми бутона. Бях решил да го монтирам на тяхно място. След като разглобих панела се оказа че има платка по цялата дължина на която има бутони. Тоест под неизползваемите бутони наистина има такива, които поради някаква причина заводско са направени да не се натискат. Качвам снимки. Въпроса ми е някой дали знае за какво са тези бутони. Благодаря предварително.
 5. Earlier
 6. Колега,от де го изрови тоз Black Market ? точно такава икона не намирам..
 7. Колеги, явно тези коли са нечупливи.
 8. Много рядко , но все пак има бройки на пазара които нямат 4Х4 и са само на задно. Има писано из темите какво да гледаш.. Успех!
 9. Търговците винаги спекулират... от това печелят пари. Информираш се много + Гледаш внимателно = Печелиш обезателно (може да обориш търговеца) 😁
 10. ОК! Щом ти казваш, макар че от представителството на Литикс /сградата до КАТ ,от там си взех книжката на Н6,за която молих и теб,ама нейсе/ твърдят друго,но нямам намерение да споря точно с теб.
 11. Цялата истина за Н3 и Н5 в част от изречение "това което дава този автомобил за парите които струва". Аз бих допълнил - предназначен за хоби,работа и експлоатация в/у тежки терени с компромис в комфорта ! Естествено,че не е перфектен и си има странностите,но………………….върни се на цитата!! Сега дали става за семеен автомобил е въпрос на приоритети.
 12. Дообре, вярвай си каквото искаш, но към останалите колеги във форума, моля да се абстрахират от горното твърдение. Не карате двигател на Тойота... 🤣
 13. Понеже много хора се оплакват от марката, аз да се изкажа също. След дълго премисляне, реших да си купя още един GW hover 3, моя ще остава само за в гората, другия ще е бебевоз. За тия смешни пари които ги продават получаваш джип на рама + бавни с разход на газ като на лека кола. Честно казано дълго обмислях какъв да е следващия семеен автомобил, като се бях огледал предимно за нисан патрол, тойота, мазда 6 и в крайна сметка реших, че по-добре сегашния дувар да го направя само за в гората и да си взема още един с който да си се разхождам по асфалт. Единственото нещо което е наистина проблем е включването на 4х4, но по-старите които са с лост за раздатката са лесни за оправяне, едни хъбове и всичко е 6. Та, колеги на връх на всички глупости това което дава този автомобил за парите които струва, за мен лично е едно от добрите предложения на пазара. Поздрави
 14. Цъ...Бойко,не си знаеш номенклатурата??????? .... по моята книга и номера на двигателя е 1,5-литров турбиниран бензинов двигател GW4G15B, а то е турбинирана версия на двигател 1NZ-FE (152 к.с.) слаган на Toyota Vitz Turbo, един от най-сполучливите двигатели на тойота,слаган на много коли,вкл и на хибридите.
 15. Точно за това питам, защото това което виждам е малко объркващо. Гледам модел който знам, че е Hover H5, но на задния капак(врата) пише CUV. Вече ми стана ясно, благодаря. p.s. например на това видео колата е Hover H5 но отзад пише CUV. И това наименование CUV, съществува като отделен модел в сайтовете за продажби!
 16. Търговците спекулират с модел и всичко в нета е Ховер Н5 , а половината са Н3 с надпис CUV на задния капак. Вероятно питането е за разликите м/у Н3 и Н5 - предполагам !?
 17. Не така! Проччети статията която е постнал колегата. Ако не си разбрал статията, аз лично не знам как да ти обесня. Там е добре написано, и не много дълго.
 18. Щом не е на Тойота, би трябвало и частите за него, особено дюзите, да са по-евтини.
 19. Двигателя не е на Тойота, колега... Архитектурно прилича, но няма нищо общо.
 20. Най вероятно 100 000 км.
 21. Колега какво е 100Ккм ?
 22. Карам такъв на 100Ккм стана,купуван е от български дилър с заводска уредба LPG и обслужван тук. За София сервиз Тандер в Бояна и Митвас на бул.Цв.Лазаров. Има всички части,ако нещо няма за 1 ден го доставят от Баховица. От тях частите са доста скъпи,а и двигателя е на Тойота има части. В Русия карат много от тях,даже имат завод за тях. па руските форуми има доста идеи за взаимозаменяемост на частите. Така че купувай спокойно, машината си заслужава, имам и Н5 за офроуд, а Н6 е паркетник,по макадан може,но по ниви малко трудно.
 23. Да разбирам, че и двата модела са CUV просто имат визуална разлика, и единия е кръстен Н5 а другия CUV, така ли?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...