Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Вчера
 2. Джанти 17" без гуми - 250 лв, с гуми - 300 лв.
 3. Последната седмица
 4. boldrick

  Great Wall Hover H3

  Пробвах с полиамид- не стана.Втулката се оказа много тънка ,а полиамида прекалено мек като материал. Та сега ще търся фосфорен бронз.
 5. kriss1

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Относно "оргиналдъ" и малко извън темата,в представителството в нашия град ме зарибяват с думите - 'Идвай при нас ,ще те обслужваме само с оригинални части."То не зная някоя друга марка да ползва по оригинални части от нашите.Всичко се произвежда в Китай .
 6. nork

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Е колко да е китайско стъкло..... По хубавото е че при нас е оригиналдЪ 🤣
 7. vencibull

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Няма затъмнена лента горе, но и фабричното нямаше също
 8. kriss1

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Благодаря колеги,ще се ориентирам и аз .Има ли новото стъкло тъмна лента против слънцето в горния край или е като стандартните?
 9. vencibull

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Крайна цена с ДДС. Включваше прехвърляне на 2 стикера и залепването на датчика за дъжда. И аз бях очуден от цената - доста евтино.
 10. Kan4o

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Това крайна цена с ДДС ли е???
 11. vencibull

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Точно днес смених преден джам в кобра - софия. За Н3 и Н5 е еднакво, 130лв с монтаж ми взеха. Препоръчвам.
 12. kriss1

  Предно панорамно (челно) стъкло

  Колега би ли споделил цена на стъклото и монтажа за да се ориентирам.Днес ставам и моето се е спукало,вчера му нямаше нищо,няма и следи от чуждо вмешателство,освен ако не е бил некакъв специалист.
 13. Ще се чуем когато се прибера в бургас,сшед 3или 4 дена.това за четирите джанти ли е 26лв цената за доставка
 14. Добро утро, намират се в Ловешко, близо до Априлци. Може и към Казанлък да се видим. Вчера гледах на Спиди калкулатора, сякаш цената им бива:
 15. Добро утро,къде се намират джантите,питам защото ако е близо край бургас мога да ги взема лично
 16. Kan4o

  Данък МПС 2019г.

  Разликата, като товарен е за фирмите- признава се цялото ДДС на гориво, части и консумативи. Щом е писан в документите като Н1 нямат право да не го регистрират, като товарен. Това ,че промениха данъка е лобито на общините да вземат по голям данък и малко да запушат устите на хората- защо има Хамъри- товарни??? и даже ролс ройсове....
 17. Свилен

  смяна ангренажен ремък

  Извинявам се, ако съм прозвучал грубо... От али-то поръчах и хидравличния оптегач. Вчера обаче се разтърсих по-внимателно из българските сайтове за нашия двигател и намерих чарколяк за MITSUBISHI L400 / Space Gear Микробус (PAO) 2.4 i 4WD (PD4V/W) 132 K.C. ОТ ГОДИНА 05.1995: водна помпа за 50, зъбни ремъци по 15 малкият и 33 големият...
 18. Свилен

  Данък МПС 2019г.

  Моят беше регистриран преди седмица като товарен в Плевен, значи общините си имат собствени политики.
 19. kriss1

  Данък МПС 2019г.

  Моят не беше регистриран като товарен и до петата година плащах 268 лв. ,след това падна на 155лв. и изглежда съм по доволен от колегите,че въпреки набутването ,моят данък е по нисък сега.
 20. За 300 демонтирам гумите и ти пращам джантите, без да се замислям... Сега проверих налягането на гумите им - и на четирите е близо до 1,5 атмосфери, което означва, че джантите нямат микропукнатини. Не са мръднали повече от две седмици, когато налягането им с тежестта на колата отгоре, е било към две атмосфери. На кията имам джанта с микропукнатина, през която гумата спада с около половин атмосфера на седмица, та от там знам за тези неща...
 21. То предложения много ,но аз искам джантите,гумите не ми трябват,ако си навитак в плевен продаваха преди времесамп джанти за 100лв парчето
 22. Здравей, джантите стоят под навеса. Само че тези гуми аз няма какво да ги правя, при положение, че продам само джантите. Затова искам да ги дам комплект. Не знам дали им търся реална цена... Гледам сега в olx, че има гуми с тези размери по стотина лева. Ако имаш предложение, пиши.
 23. iliev

  Данък МПС 2019г.

  Здравейте,моя данък в скапания бургас беше 8 50лв от тази година е 168лв.не се наядоха тия говеда
 24. Здравейте колеги,тези джанти оригиналните 17ки продадени ли са вече,че си търся да си сложа летните гуми.
 25. Earlier
 26. Kan4o

  Great Wall Hover H3

  Тоя стругар щом си няма бронз..... ето ти адрес , но ще купуваш цели пръти или парчета. Скъп е ....някой го заменят с полиамид-също толкова здрав. "Ангел Стоилов - 96" АД - Софияж.к. Дружба 1 ул."Илия Бешков" 3гр.София, БългарияТел: +359 2 973 17 70Факс: +359 2 973 15 90
 27. boldrick

  Great Wall Hover H3

  Намерих стругар за тази бронзова втулка,но се оказа ,че трябва да е от фосфорен бронз ,а той е доста скъп като материал и трудно се намира.Може ли да ме насочиш от къде мога да се сдобия с такова парче фосфорен бронз и ориентировъчно какви размери да търся.
 1. Зареди още активност
×