Jump to content

Toshoxs

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    скоро Steed 5

Toshoxs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Toshoxs

    Нов собственик

    За хардтопа ще ти отговоря допълнително какво е уплътнението. Относно разхода искам да кажа, че това първо не е градска кола...в моя случай е взета за работа. Освен това е предвидено да бъде на газ и не на последно място колата си е доста голяма и тежка и двигателя на Мицубиши не е много нов, но пък за сметка на това е доказан и изпитан. Те нови леки коли последен модел градско харчат 12 литра та пикапа. Все пак това са важни неща и трябва да се вземат под внимание. Вече имам към 400км и мога да кажа, че колата е чудесна, върви много добре и нямам никакви забележки. Освен това за цената си е супер. Много неверници вече се убедиха, че това е добра марка, която ще става все по-добра.
  2. Toshoxs

    Нов собственик

    reekardo Пиша на български, защото с Гугъл предполагам не е трудно да си пречетеш написаното. Все още не е поставена газовата уредба, защото трябва да мина 2-3 хиляди километра. Предполагам, че края на март или април вече ще имам информация за разхода и подробностите. Това, което знам е, че газовата уредба е холандска и си е фабрична. Поставя я дилъра, откъдето съм закупил колата...в моя случай от Монтана. Доколкото научих вече всички дилъри в България са минали обучителни курсове за поставяне на газови уредби и вече се поставят първите като отзивите са много добри. Иначе за сега от 250 изминати километра смесено градско и извънгардско ми дава разход от около 12,5литра.
  3. Toshoxs

    Нов собственик

    Да ти правильно меня понял. Хард-топа излезе 2800 лева...той е от метал. Газовата уредба е 2200 лева и ще бъде монтирана след 2/3 хиляди км, за да се разработи малко автомобила. Сложих парктроник..т.е. от екстрите нямам май единствено блутут. Крайната цена така излезе малко над 34000лв. За момента съм виждал само 1 подобен с хард-топ в София, но черен. Дано да има още. Благодаря за поздравленията!
  4. Toshoxs

    Нов собственик

    Ето и обещаните снимки.
  5. Toshoxs

    Нов собственик

    Привет отново! От няколко дни мога да се похваля с бензинов (а скоро и на газ) пикап стийд. За момента съм изминал около 250км и мога да кажа, че съм изключително доволен от показаното. На хубав път в смисъл поне равен вози учудващо добре, не друса, а трябва да кажа, че дори не е пълен с багаж. Естесвено на павета и други неравности си друса поносимо. Скоростите се превключват много удобно, а системата 4 Х 4 успешно ме извади на няколко пъти. Та така за малкото минати от мен километри давам много добра оценка и не спирам да се радвам на придобивката. Между другото доста скептични хора около мен дори на баща ми колата направи хубаво впечатление. Скоро ще кача и снимки, защото е си заслужава да се покаже и хард-топа и приятния цвят сив металик тип хамелеон. Относно смяната на маслото и твърдението, че не е качествено ми препоръчаха първата смяна да стане на около 3 хиляди км, не защото не е хубаво маслото, а защото е по-скоро за китайския климат и така първоначално са заредени колите. Поздрави!
  6. Привет и от мен. Нов съм във форума. Очаквам своя Steed след около 10на дена. Ще бъде бензин с газова уредба.Поръчах го от дилър извън София. В столицата за съжаление в офиса на Борис не получих очакваното обслужване. При опит да направя тест драйв ми бе отговорено, че трябва да се запиша ден или два предварително. Това ок...някак си го приемам, макар тестовия модел да беше отвън. За него ми бе отговорено, че бил служебен и не мога да го пробвам.Освен това според мениджъра, за да правя тест драйв трябвало да имам сериозен интерес. Отговорих му, че не е възможно да имам интерес към нещо, което не знам как върви, какви качества има и т.н. Ето затова се принудих макар, че съм от София да го закупя от друг град, където бяха далеч по-отзивчиви. Надявам се от Литекс моторс да обърнат внимание на обслужването и да няма такива разлики в офисите им. Та така... не ги разбирам нещата, но явно манталитета ни е такъв. Дано марката да пробие в България и Европа.
×
×
  • Създай нов...