valery

Toyota Burgas прекратиха обслужването на GW

6 posts in this topic

Здравейте,

 

Днес звъннах в сервиза за да попитам някой неща, който ме интересуват и с интересе разбрах че този сервиз е прекратил догвора си с GW.  От любопитсвто попитах г-на дали е заради трудната/проблемна подръжка на колите или е политическо решение, човека нямаше представа, но все нещо трябва да е провокирало това решение.

 

Споделям го като интересно инфо за колегите от Бургас

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ами като се сетя как брат ми пътува от София до Велико Търново за да си обслужва Тойотата... Причината за това е, че дори като приспадне горивото пак спестява 100-на лева от облужването. Това е доста показателно какви кожодери са от Тойота в София :) И на дядо си кара колата преди дни пак във Влико Търново. Междодругото то сервиза там е на Венци и той обслужва хем Тойота, хем Great Wall.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мойте Волекси се обслужват в Атоплюс май се казваше.......сградата на Алианс. Гледам и Сеат-и вътре.

Иначе нямам проблеми и съм много доволен от тях

 

P.S. За Бургас става дума 

Edited by yavorphoto
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да, именно това е оторизираният сервиз който остана. Но да ви кажа на прима виста нещо ме разочароваха със старта. Бях се обадил за да проверят (изрично казах че искам да го поставя) дали модула за аудио го имат. Не бяха сигурни и ми казаха че ще ми върнат обаждане...а познайте....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колега това,че не са ти се обадили е нормално,те самите Литекс Моторс не предлагат някой части като за моя модел,но добре че са братята руснаци та чета и гледам алтернативни части :) и аз бях ходил да проверя за една част в Мит вас,но жената просто беше забравила защото имаше много работа и не ми се е обадила.Ако някой от Литекс Моторс чете това,нека обърне внимание на това че няма части като за моя модел.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now