Sign in to follow this  
Followers 0
admin

Hover H5 е на 3то място по продажби в България

4 posts in this topic

Попаднах на статия за класация по продажби на новите джипове у нас - Hover H5 е на 3то място, като първото е на Kia Sportage, второто на Dacia Duster, като и двете не ме учудват ни най-малко.

 

http://fakti.bg/avto/48400-top-10-na-suv-tata-v-balgaria

 

Честно казано аз си мисля, че като пуснат H6, Литекс Моторс ще избият рибата - той е тамън в сегмента на Kia Sportage.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да съгласен съм с теб ,че Н6 по става за тая класация Н5 освен по цена е далеч над тези машини като проходимост и екстри. Като глезотии не може да се сравнява с Kia Sportage разбира се "там липсва само бобър без зъби" :D но и цената нараства прогресивно с екстрите ,ама много са я барнали на мен лично много ми харесва !. Dacia Duster всеки знае ,че е много скопен от към интериор. Може да съм извратен според някой но и Duster-а също ми допада на външен вид.Ако имаше и вътрешни екстри ,щях да го взема преди година на жената. Ако GW си запазят качеството и добрите цени, нема кой да ги бие на нашия пазар. Разбира се за всеки влак си има пътници! :)

Edited by Niki.A.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Именно, за мен корейците последните години правят едни от най-качествените автомобили (не случайно дават дълги гаранции), за парите си имат страшно много екстри и китайците ги бият единствено в цената. Бих очаквал GW H6 да е еквивалентен на Sportage, от към екстри и качество и едно 20% по-надолу в цената за съпоставим модел. Тогава определено ще може да ги бие по продажби.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Интересното е , че вече пикапа Steed е на първо място по продажби в сегмента на леко товарните автомобили изобщо с 25,7% пазарен дял и 226 продажби , а само при пикапите е в пъти по продаван . Ето статията:

http://fakti.bg/avto/49477-vijte-kakvi-koli-kupuva-biznesat-v-balgaria

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0