Sign in to follow this  
Followers 0
bobonikolov

Грейт Уол на Auto Bild Show в Експо Центъра

2 posts in this topic

Моделната гама на Great Wall с представителен щанд за периода на изложението

 

Автомобилите Great Wall ще бъдат представени на започващото днес в Интер Експо Център в София автомобилно шоу по повод 10-годишнината на сп. Auto Bild България. Литекс Моторс и Great Wall са основен спонсор на събитието, което ще продължи до 4 юни.

Компанията осигурява и голямата награда за един от посетителите на шоуто - чисто нов автомобил Great Wall Voleex.

Българските автомобили са разположени в зала 3 на изложбения център. Посетителите на шоуто могат да се запознаят с характеристиките на моделите Great Wall Voleex C10, Hover H5 и Steed 5.

Агенция Speed-Press

Бях на автоизложението и видях експонатите на Грейт Уол.Впечатление ми направи това,че все още Ховър присъства в каталога на компанията за продажби.За съжаление нямах възможността да попитам някой от Литекс Моторс дали ще сглобяват в завода или все още имат останали внесени бройки и за това този модел все още се предлага.Иначе колите ми направиха много добро впечатление относно качество на материалите и сглобка.image_223_107_mid.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Има писано по твоя въпрос много! Не - няма да се сглобава Н5-цата у нас. А доколкото си спомням фитибалди бе питал дали ще се внасят още бройки и отговора бе НЕ. В бг засега се сглобява само волекс Ц10. На по-късен етап ще се сглобяват Волекс - Ц30, Х6-цата и стиййд, но засега е само волекс ц10!

Edited by gwfan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0