Jump to content

Свещи на Ховер 5


zhelev_48

Recommended Posts

До тук съм използвал два вида китайски и нямам забележка. Сега съм с НЖК -в сервиза отговориха, японски на японски двигател- нямам забележки.Търси по каталога двигателя е толкова разпространен...Защо точно Денсо???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Денсо имат точно за нашият двигател работещи и на газ. Слагаш и за 100Ккм. забравяш за свещи.На всичките си предишни коли съм слагал такива, изкарват  лимита и прекъсват.На рендето RX4 на 110Ккм. започна да не иска да пали,работеше неустойчиво. Като ги свалих нямяше вече електрод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен чак 100к....много са даже и да са златни свещите. Има правило 30-35 к от там си рисков да те оставят на пътя.Виж какви са и напиши. На другите си коли съм карал с Денсо..оплаквания съм нямал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм на почти 62000 км с оригиналните свещи с които сандерото е излязло от завода. Кара се само на бензин и то само с по-високооктанови горива от големите вериги (последните няколко месеца само 100 октана на Марешки) и нямам никакви проблеми с мотора.  Не мисля да ги сменям поне още 10 000 км.

Редактирано от radowolf
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

В крайна сметка колеги сте посочили само търговска марка,ако може да посочите модел или каталожен номер и за кой двигател става дума за 4g64 или 4g69 ? Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега , по принцип замених заводските свещи с Денсо Иридиум IК 20 които ги похвалиха в магазина,че били много добри (то и цената им е добра ) и се сменяли на 100 000 км. , но не работи колата добре. В ниските има прекъсване,двигателя глъхне.Мислех ,че е от кабелите на свещите,след смяна ефекта е същия,има някоя свещ та не рабори добре ,но не мога да я засека на кой цилиндър,вдигна се и разхода.Поради тази причина търся да си закупя обикновенни свещи ,нищо,че се сменят по често.Колата съм я карал за чип тунинг при колегата Ники Аврамов така,че не е съвсем куц кон,но явно е лош избор на свещи.Върти ми се идея да сменя и бобината ,но ще почна от свещите, по евтино е ,а и проблемите започнаха след смяната им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом си сменил кабели + свещи с нови и разхода се е завишил по-скоро е кофти дюза/и на газовата рейка ако този ефект го няма на бензин.

 

Редактирано от Krasimirr
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...