Jump to content

Тониране на стъкла


valery

Recommended Posts

Привет,

 

От поне 2 години обмислям да затъмня прозорците си. И след като вчера от вкъщи чак до работа не успях да се почуствам комфортно в колата, се реших! Правя го с единствената цел да оптимизирам работата на климатика. В летните дни климатика много се тормози и не успява да охлади в рамките на града, а на дълъг път е ужасно да ти напича през прозореца и същевременно да чувстваш студен въздух. Това важи с особена сила ако колата е стояла на слънце. Та колеги, преди да го направя ми се ще да събера още мнения. Мислите ли че ефекта ще си заслужава ? Ориентирал съм се към по-качествени фолиа, които имали възможност да спират лъчите, които нагряват.  Двоумя се дали да не затъмня всички стъкла като отпред ще бъдат с възможно най-ниското затъмняване ( включително и челното).

 

Всякакви мнения са добри дошли

Редактирано от valery
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,всичките коли които съм имал съм затъмнявал стъклата и то с хубаво фолио, само първата ми кола беше с ефтиничко което исветля на 3тия месец (стана лилаво и почна да прозира след година не си личеше че има фолио вече). На голфа на жената ,след много мрънкане от нейна страна сложих малко по светло на 60% затъмняване за да можела да вижда уж по добре!!!! После пак трябваше да се слагат щори за да не севети на бебещора. За това винаги слагам най тъмното,като е истинско си се вижда первектно през него и не се драска.

 

За предно и предни странични си има по специални (предполагам си чел) затъмняват само 5% но са със слой който спира UV! Лъчите.

Моето мнение ,че комфорта се подобрява на 100% + още много предимства. За недостатъци от личен опит не се сещам. И на Hover-a ще ги дозатъмня нищо ,че са тъмни само чакам да го оправят от градушката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...