Sign in to follow this  
Followers 0
valery

Тониране на стъкла

2 posts in this topic

Привет,

 

От поне 2 години обмислям да затъмня прозорците си. И след като вчера от вкъщи чак до работа не успях да се почуствам комфортно в колата, се реших! Правя го с единствената цел да оптимизирам работата на климатика. В летните дни климатика много се тормози и не успява да охлади в рамките на града, а на дълъг път е ужасно да ти напича през прозореца и същевременно да чувстваш студен въздух. Това важи с особена сила ако колата е стояла на слънце. Та колеги, преди да го направя ми се ще да събера още мнения. Мислите ли че ефекта ще си заслужава ? Ориентирал съм се към по-качествени фолиа, които имали възможност да спират лъчите, които нагряват.  Двоумя се дали да не затъмня всички стъкла като отпред ще бъдат с възможно най-ниското затъмняване ( включително и челното).

 

Всякакви мнения са добри дошли

Edited by valery
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей,всичките коли които съм имал съм затъмнявал стъклата и то с хубаво фолио, само първата ми кола беше с ефтиничко което исветля на 3тия месец (стана лилаво и почна да прозира след година не си личеше че има фолио вече). На голфа на жената ,след много мрънкане от нейна страна сложих малко по светло на 60% затъмняване за да можела да вижда уж по добре!!!! После пак трябваше да се слагат щори за да не севети на бебещора. За това винаги слагам най тъмното,като е истинско си се вижда первектно през него и не се драска.

 

За предно и предни странични си има по специални (предполагам си чел) затъмняват само 5% но са със слой който спира UV! Лъчите.

Моето мнение ,че комфорта се подобрява на 100% + още много предимства. За недостатъци от личен опит не се сещам. И на Hover-a ще ги дозатъмня нищо ,че са тъмни само чакам да го оправят от градушката.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0