Jump to content

IvanS

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

IvanS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. IvanS

    Смяна на маслото

    А на нас от сервиза ни твърдят, че трябва да се ходи на 6-я месец или 5000км първият път, а и аз имам някакъв спомен, че е на 1 година или 5000км, сигурен ли си колега, за да знам на бургия ли да влизам в салона?
  2. IvanS

    Смяна на маслото

    Здравейте колеги, споделете моля какви са периодите за смяна на масло (има ли нещо от типа на 6 месеца?) и т.н, че не съм в България и ми се струва, че го просрочих и естествено колата с упътването не е при мен?
  3. IvanS

    Още една нова кокетка

    Ха-ха, съгласен, и да видим какво ще се пръкне (Гошо да му мисли )
  4. Имаше си го и работеше, при 120 започваше да писка и ако задържиш скоростта пискаше още десет пъти преди да спре, голяма досада на магистралата ако въртиш километрите около 120, както казах не ми липсва особено.
  5. Здравейте, След първите хиляда километра реших и аз да споделя впечетления. Плюсове: Идеална за града Елегантен, правещ впечетление дизайн (получен на много добра, достъпна цена) Маневрена, стабилна на пътя, може и да е пъргава над определени обороти Парното е супер Радиото е ОК, има си юсб, какво повече да му трябва на човек Добър разход на гориво Минуси: Прословутите 1-ва и 5-та - не ми харесва как влизат и това е Вратата на багажника се затваря със сила и с един характерен звук, който не знам как да опиша - в ЛМ Пловдив ми бе обяснено, че това е звука и нищо не може да се направи по въпроса Над 80 км/ч е шумна Неудобни (поне за нас) за дълъг път седалки, имам в предвид над два часа. Няма възможност за корекция на светлината на таблото, безумната цена от 560лв за две крушки и две пластмаси не е опция. Това не е реален минус - просто ми липсва термометър Какво не работи: Звуковото и светлинно предупреждение при 120 км/ч - не, че ми липсва Десният фар за мъгла започна да се изключва/вкл след първият дъжд
  6. Здравейте, отскоро още една госпожица ( да, нашата е мома, кръстили сме я Лола ) се присъедини към семейството, да ни е честито!
×
×
  • Създай нов...