Jump to content

xenon

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

xenon last won the day on Февруари 2 2013

xenon had the most liked content!

Profile Information

  • Карам:
    Steed 5

Последни посетители

699 профилни разглеждания

xenon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Колегите, искам да си сменя ремъци и ролки на стеед 5. Не искам в сервиз на греат уолт... Двигателя знам, че е на мицубиши, но не знам модел на мицубиши. За кой модел да поръчам? Масления филтър вече го знам, ако някой иска да си сменя маслото в друг сервиз, ще споделя (около 10 лв. е...) масло бол, всякакви марки.
  2. Аз също 25000 км. зареждах само на Лукойл, но вече от 1000 км. зареждам на Петрол и разхода падна на градско около 12 А преди около 13 се движеше.
  3. Мисля, че няма ограничение само не трябва да се кара на сух път за да може да пребоксува ако се наложи.
  4. Последните метри от изкачването бяха доста стръмни, но на 1-ва бавна никакви проблеми. Направи ми впечатление, че ако не се внимава на места при пресичане на неравности с камъни качи от долу. Незнам просвета ли е нисък в сравнение с другите джипове или дългата база оказва влияние, но като цяло ако се внимава и се кара на бавните е удоволствие. Друго което ми направи голямо впечатление е това, че индикатора за бензина от атмосферното налягане лъже, а при пропан-ботана няма мърдане.
  5. Аз днес направих красив маршрут Петрохан-връх Ком за около 3 часа. Няма дървета да надраскат колата и почти през цялото време карах на бавните, че нямам резервна гума.
  6. Да така е само при температура над 35 градуса го има проблема, но е мъка ако трябва да се минат 500-1000 км за ден. Спиране е на всяка бензиностанция. А аз забелязах, че на OMV зареждам най-много.
  7. Аз имам следния проблем, при изхарчване на бутилката за газ до около 1/4 от обема, не мога да заредя повече от половината. Обясниха, че това е от топлото време. Има ли го и при други този проблем? Имам пикап steed с тороидална бутилка отдолу.
×
×
  • Създай нов...