Jump to content

almarkov

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    6

almarkov last won the day on Април 30 2015

almarkov had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Силистра
  • Карам:
    Steed 5

Последни посетители

1075 профилни разглеждания

almarkov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Обществена Репутация

  1. almarkov

    Много снимки на Steed

    Това е моя след малък инцидент
  2. При мен ремонта приключи.Оказа се,че проблема не е в съединителя.Скъсал се е маншона на скоростния лост,наблъскал се е с кал,която влязла в скоростната кутия,маслото станало боза и т.н.В крайна сметка казаха ,че са сменили всички зъбчатки и синхронизатори,без тези на 5та предавка и то по гаранция.
  3. При мен започнаха да хрущят скоростите.Включват много трудно,само с междинна газ и изчакване спадане на оборотите,като дърт газкаджия.Според мен е съединителя,но от сервиза ми казаха,че пикапите правели проблем със скоростния лост;ябълката му ръждясвала и от там идвали ядовете.Но при мен след като я сменили нищо не се променило.Сега чакали разрешение да разкостят скоростната кутия гаранционно.Колата е на 28000км.Аз все пак мисля ,че е съединителя,защото съм карал доста в дълбока гъста кал,натоварен и си понамирисваше на феродо.След края на сагата ще пиша.
  4. Благодаря за инфото,но мисля да не се вкарвам в чак такива филми.По-скоро си мислех за пауър бокс или чип в краен случай.Относно гаранцията съм малко скептично настроен.Това ми е третата поред нова кола и досега не са съм се облагодетелствал от тази привилегия.Ако знаят как експлоатирам пикапа сигурно ще ме обявят за луд,за 2,5г.изглежда като 20годишна.
  5. almarkov

    Изтрита тема

    Благодаря за бързия отговор,това означава ли ,че и аз ще я виждам след като имам над 25 поста,защото сега не я откривам дори с търсачката?
  6. Здравей,днес публикувах тема за продажба на хордтоп,но не я откривам.Искам да попитам дали е преместена или изтрита, и ако е така защо?Участвам активно в няколко форума и ако са ми премествали или изтривали пост винаги е имало основателна причина за това и съм бил уведомяван ако съм нарушил правилата или с пост или с ЛС.Моля за по-любезно отношение към и без това рехавия брой участници във форума.Благодаря.
  7. Колеги, някой преборил ли е проблема с турбо-дупката при дизела? Вече му посвикнах, но като се кача на друга кола усещам колко е дразнеща липсата на тяга при потегляне.В сервиза на Грейт уол ми казаха, че няма вариант да се оправи.Местните тунинг-ентусиасти казват, че ако турбото е с променлива геометрия , може да се бутнат настройките, но никой не е сигурен в резултата.
  8. almarkov

    Много снимки на Steed

    Този е моя, просто се получи хубава снимка....
  9. Такъв прозорец при Стийд не мисля ,че се предлага ,но ако слагаш хардтоп се обезмисля,защото и неговото стъкло трябва да е отваряемо.Според мен най-добре да търсиш хардтоп с отварямо задно или странично плъзгащо стъкло.Потърси в сайтовете за хардтопи,има всякакви варианти за Стийд.
  10. Здравей,вътрешната дължина на товарния отсек е около 1.4м.,но ако ще купуваш хардтоп, моят съвет е да е от най-високите/кучкарник/,защото е най-удобен за товарене,има най-голям обем,предлага се вариант с със странични отваряеми стъкла и греди за багажник.Аз си взех хардтоп тип "капак"с ролбар,но обема на багажника се намаля на половина.А относно пикапа ,няма да сгрешиш,особено ако е дизел.Моя пикап е едва на 18000км. но редовно го карам по черно и се представя перфекнто.За товарния отсек предлагат покритие издържащо на триене,което се оказа наистина добро.Надявам се да съм бил полезен.
  11. almarkov

    проблем със 4х4

    Че какво общо има газовата уредба с включването на 4х4.Бъди сигурен ,че дори да беше с фабрична газова пак щеше да си платиш ремонта.Щяха да измислят друга причина да не мине гаранционно,например,че не си изчакал да светне лампата за 4х4 или нещо друго.
  12. almarkov

    проблем със 4х4

    Аз вече не знам какво всъщност покрива гаранцията на едно мпс.Стийда ми е третата нова кола и досега съм си плащал за всяка повреда по колите с изключение на това което се покрива от каското.За пример ще дам счупена външна дръжка на задната врата на Берлинго иизгоряла подгряваща свещ на Субару Форестър.За мен дефектиралия датчик по време на гаранция трябва да смени безплатно.Ако по магазините се продаваха части за Стийд,щях да си ги купувам и да си ги сменя в избран от мен сервиз дори колата ми да е в гаранция.
  13. almarkov

    Нов Steed във форума

    За сега проблеми няма,все пак едва на 3500км.,но се очертава да излезе здрава машина.Аз колите си не ги щадя въобще/ разбирайте,че им спирам тока отвсякъде/ и Стийда влиза в това число.Миналата седмица го тествах с 50 торби мазилка от по 20 килограма по стръмен прав асфалтов участък в населено място /Айдемир/ излезе догоре със 100 на пета скорост без да се задъха.Разхода към момента при моя стил на каране е около 9.5-10л. дизел смесено,което аз приемам за нормално.По-нататък ще кача малко снимки в действие.
  14. almarkov

    Нов Steed във форума

    Стийда е Дизел,2.0 исузу, високото ниво на оборудване плюс хардтоп на Carriboy, 4x4.
×
×
  • Създай нов...