Jump to content

ванкоти

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    добрич
  • Карам:
    хувър х5

Последни посетители

596 профилни разглеждания

ванкоти's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги дали някой има идея с какво мога да сменя стъпков в мотор на Ховер SUV 2.4 бензин 2009г.
  2. И аз имах същия проблем с моя H3, но откакто смених батерията на ключа нямам ядове.
  3. Днес ходих в представителството на грийт уолл в града ни,оказа се че могат да ми доставят каквото ми трябва,и то на много прилична цена.За компютърна диагностика ми взеха 16лв.а въздушния филтър ще ми излезе 21лв.
  4. Здравейте,купих Ховер СЛ година на производство 2009 .Мотора се оказа с ремък което май означава че не е същия като на Ховер H5.Приятел от магазин за части се опита да намери въздушен филтър и се оказа че го дават за този модел,няма го ,и не знаем на какви по масови модели е поставен този двигател.Не ми се мисли какво ще стане като започна да сменям ремъка и т.н.Мотора е бензин 2,4 ,98KW.Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
  5. ванкоти

    Hover H3

    Аз си купих тази седмица HOVER SL 2009.още нямам кой знае какви впечатления.Разход на газ смесено каране ми даде 15л.Обаче за моя изненада двигателя се оказа с ремък,и не знам на какви други автомобили е монтиран за да търся части.Например по номера на въздушния филтър излезе за този модел,а го няма и не знам какъв заместител да търся.иначе колата е добра ,стабилна в завоите ,но малко тромава което е нормално.
  6. 12000лв.има леки забележки по кожения салон.купувам я от приятел който гарантира че километрите са реални.има газов инжекцион.
  7. Здравейте ,от днес съм собственик на 3 годишен Хувър Н5 внос от Италия .Още не съм го карал ,но от понеделник ще имам впечатления от малко по- стара кола на 40 000км.
×
×
  • Създай нов...