Jump to content

Junkie

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Junkie last won the day on Юни 28 2012

Junkie had the most liked content!

Profile Information

  • Карам:
    BMW E36 328i

Junkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. То ще е пълен цирк ако на 700км кола почне да ми вие лагер както и да е де, ще видим след 1вото обслужване как ще звучи, и ще мислим тогава за изолации. Иначе, по въпроса за карето.... дали ще му има нещо ако го карам така до 1вото обслужване? че и BMW-то роди... ако вкарам и тая в бокса ще съм с 200 и пеш...
  2. Здравейте пак и от мен, след малко застой сме в играта!!! Вече са факт първите 700км за момента нямам много оплаквания. Като цяло вози доста добре, има доста глезотии, и най-вече носи на бой 5 човека с багаж се качихме на невъзможна вила с невъзможно място Може-би ми се струва малко спъната като пусна климатика де, натискам газта пък тя спира... сигурно още не съм отвикнал от BMW-то Факт е и при мен чукането в предницата(волана), пък ми предстои пътуване до Полша. Сега се чудя дали да ида в сервиза преди да тръгна, или след като се върна(т.е. точно навреме за 1вото обслужване), някой по-запознат с проблема да даде съвет моля. @ Андреев: Колега, въобще да не те притеснява клирънса, колата е наистина височка за класа си(даже прекалено според мен), не съм имал проблеми нито с легнали полицаи, нито с нищо(имай в предвид и горенаписаното, 5 човека с багаж се качихме на Борово, през чукарите и никакви ядове). Тия дни и снимки, че все не остава време.. Забравих да питам... този въпрос го отнесох и до представителството ама още не съм получил отговор... надявам се някой тук да знае. Става въпрос за шумоизолация, но на целия двигателен отсек + част от купето отдолу. Малко шумна ми се струва над определена скорост(пък и виенето на диференциала е доста отчетливо в купето). Интересува ме дали е възможно да се сложи някаква изолация, и ако да - какъв точно е реда(като искам да си запазя гаранцията естествено, иначе знам как става.
  3. Пичове, разбирате ме погрешно... Не си купувам кола за изтезания, такава вече имам и съм повече от доволен. Купувам градска кола която да ми вози гъза и с достатъчно грижи да не ме оставя на пътя. Въпроса ми за гаранцията беше по-скоро информативен, от колкото конкретен.
  4. Съединителя беше просто пример, нямах предвид конкретно него Както и да е, днес засилихме документите към банката, тия дни ще пиша какъв е резултата Мерси за разясненията!
  5. Абсолютно Със металик цвят и N1 сертификат(нужен ще е.. няма как). Цената е перфектна, и сега смело напред да се убедим и в надеждността Само едно не разбрах де... Уж колата има 5 години или 100к километра пълна гаранция, пък съединителя например се води консуматив, което според мен е пълна щуротия. Излиза така, че нещата които могат да бъдат гаранционно обслужени, ги покрива също и каското. Всичко останало се плаща... и к'ва е далаверата от гаранцията не разбирам.... Ако може някой по-запознат да ме светне как стоят нещата?
  6. Мерси за поканите пичове обаче съм си майничка. Иначе като цяло добре звучи всичко, има кусури, ама нова кола за тия пари няма как да е премиум. Може-би имах някакви по-сериозни очаквания, с оглед че си карам BMW-то, пък нали... теле с кон няма как да сравним. Ще видим каква е развръзката за колата, за сега моя избор е направен, само да видим какво мислят господата от Райфайзен лизинг, в момента единствено това е решаващия фактор... Някак си не искам да дам 16к кеш, дори и за нова кола да е. Малко съм фанатик на тема BMW та ако трябва да дам 16к кеш, то те ще са за реставрация и ъпгрейд на старата. Дано и аз да се похваля тия дни
  7. Здравейте колеги, Насочил съм се към въпросния автомобил. Като плюсове всичко(почти) ми е ясно. Като притежатели на въпросния, ще помоля всеки който има такъв да даде едно рамо относно минусите. Имах възможността да покарам малко тестов автомобил, първо впечатление - комфортен, удобен, но и шумен. Не знам дали беше от газовата, понеже тестовия бил с газ, но има едно адски неприятно жужене което аз приемам за минус, и точно поради тази причина за момента не мисля газовата да е включена в покупката. Това за мен е минус. Главно ме интересува надеждността на въпросния автомобил, или с други думи - колко дуракоустойчив е? Какъв е средния разход реално, а не по каталог? Общо взето, искам да знам какво да очаквам. Ако мога да разбера от вас, ще съм искрено благодарен. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...