Jump to content

PiMPi

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    Audi A6

PiMPi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Готино е клипчето, гледам пише тест автомобил на него - сигурно сте взели някой от тестовите автомобили та исках да попитам те на по-ниска цена ли са ?
  2. Още се продава в mobile - http://www.mobile.bg/11331049477942780 изглежда страхотно, аз мислех да си поръчвам бяла, защото ще я ползвам за служебна, но май ще се ориентирам към този цвят ! Интересно ми е само защо се продава, омръзнала му е на 400км или ?
  3. Благодаря за мненията, радващо е че се подхожда професионално ! Аз попитах в Литекс Мотърс дали някъде официално ще обявят, че проблема с хомологацията е решен и оттам не можаха да ми отговорят та да попитам и тук - ще бъде ли обявено официално някъде, че всичко вече е наред или трябва да се обаждам да питам периодично ?
  4. Както се казва ще поживеем и ще видим за цените... За дилърите (забравил съм да спомена за София) обаче никой нищо не казва ? Малко коли са закупени от софийски дилъри, малко от хората имащи такива коли са регистрирани в този форум или просто нямат формирано мнение все още...
  5. Колега Migel, досега не съм карал кола която точно да показва скоростта на скоростомера на таблото. А съм карал(притежавал) много коли тази мисля ми е четиринадесетата. Всички показания показваха повече на таблото отколкото е по GPS и предполагам това е нарочно направено - просто не ми се вярва, че на 7-8 различни марки коли случайно дават отклонение надолу, което варира от 10 до 20-25км според зависи с каква скорост караш. Карал съм с 245км/ч, а gps-а показваше 225км/ч, а при 120км/ч беше 108км/ч.
  6. Имах предвид, че в момента колата е обявена с N1, но реално не е така и на мен не ми върши работа. Относно цените при сегашната цена ДДС-то е 3200 грубо, а с новата цена 3600, което прави разлика то 400лв при разлика в цената от 2000лв. За сериите, промоциите и т.н. нещата са ми пределно ясни. Затова има и лимитед едишъни и т.н. Но не ми стана ясно(а и дамата в автосалона не ми предложи подобен вариант) има ли вариант да си капарирам автомобил сега и да си го взема като си оправят документите примерно ? В смисъл някак си малко безразлично подходи - няма вариант и това е. По принцип иначе много ми се иска тази марка да се окаже успешна и ако е така най-накрая да си сменя и другите коли и всички да са ми от една марка. И без това отдавна съм мераклия на пикап. Затова и събирам мнения и отзиви и за дилърите и сервизите, защото досега НЯМА официален сервиз от който да съм доволен. Имам джип и кола от премиум марки, както и две коли от среден клас и навсякъде издънки (всичките са от различни марки). Да не говоря, че в единия сервиз не стига, че бяха боядисали едната врата и имаше разлика в цвета, НО БЯХА ОБЪРКАЛИ И КОЯ ВРАТА ДА БОЯДИСАТ !!! Затова ми се искаше като нова фирма, гладна за развитие и пазарен дял някак си по-надъхано до подхождат дилърите им. Прочетох, че и друг потребител е трябвало да "нахалства" за да получи информация за С10(при същия дилър), което е доста тъпо. П.С. Последно ще има ли опция управление от волана или не ?
  7. Благодаря за отговорите, остава да видя само към кой дилър да се насоча за тест драйв, повече инфо и т.н. Знам, че ако някой препоръча нещо ще прозвучи като реклама, затова може и на ЛС. Като финансови условия гледам са еднакви, така че остава да видя отзиви за сервиз, обслужване, резервни части и т.н. За багажника и аз мога да си го регулирам, просто дамата в шоурума прозвуча все едно това си е стандартно нещо и затова го написах, да видя други дали ще го споделят като проблем. П.С. Някой знае ли като се свършат тези първоначални бройки Great Edition дали наистина цената ще се вдигне за произведените в БГ бройки, защото докато излязат тези документи N1 е възможно да са свършили и някак си малко тъпо ми звучи после за същото нещо да ми вземат повече пари (и то в хиляди) ?
  8. Здравейте, решил съм да си взема нова служебна кола и днес минах през дилърски център на Great Wall (Литекс Моторс ако не се лъжа) на Цар Борис. Търся малка кола, с опция да бъде с фабрична газова уредба - следователно се заинтересувах от С10. Там една много симпатична дама ми обясни горе-долу каквото ме интересуваше, но като стана дума за лизинг на фирма и се оказа, че колата нямала още N1 хомологация. Следователно засега като служебна няма как да се вземе. Въпросът ми е към някой от дилърите дали знае тези документи кога ще излязат ? Също така бих желал да направя тест драйв на такъв автомобил по възможност на газ за да видя все пак как се държи. И един въпрос към собствениците или запознатите (тъй като аз не съм запознат с нито една от фирмите дилъри на Great Wall) кой дилър да избера ? Нито един от трите не ми е наблизо така, че това не е критерий за мен... Сега две думи за самата кола - на външен вид определено ме грабна, интериорът е много добър, вратите се затварят много добре, само багажника трябваше да се затваря с блъскане. Като цяло колата ми допада много и има добро оборудване. Остава да направя един тест драйв да видя дали ще ми допадне и там...
×
×
  • Създай нов...