Jump to content

ZdravkoZdravkov

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

ZdravkoZdravkov last won the day on Април 21 2012

ZdravkoZdravkov had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    София

ZdravkoZdravkov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Като цяло много добри. Имам няколко дребни забележки, по скоро в аспект на преживяване а не по отношение на качество. Шумната задна чистачка, това, че при гасене и палене ми стартира песните от USB флашката от първата песен а не от там където съм спрял, и май това е Иначе има супер удобна возия, много голямо разстояние от главата до тавана (аз съм 180 см), доста е повратливо и добре се справя с нашите пътища. Като цяло имам доста положително мнение за този автомобил. Вярно има някой компромиси но те са именно за постигане на оптимална цена. Но за градски автомобил е повече от добър!
  2. Точно от промоцията за великденските празници е Жената ходи на тест-драйв и после и го дадоха за Великден от Mitvas
  3. Здравейте, Благодарение на жена ми, получихме един Voleex C10. Използвах момента да направя едно любителско рекламно клипче Това което пускам е само суровата заставка. Естествено качеството няма да е някакво супер, но се надявам да ви е забавно. А до няколко дни, ще пусна обработената версия заедно с краткото представяне и мнение за това кое ми е харесало през тези 700 километра обикаляне с него.
  4. Жена ми иска да е светло синята, аз пък си харесвам оранжевото Ще видим кой ще надделее в спора. Колкото до идеална, за тези пари си е доста повече от идеална За газовата все още мисля, всичките коли които са били в нашето семейство от старият ГАЗ 21 през 1986 до последният Ровър все са били на газ и не мога да кажа, че не съм видял до сега нищо лошо в газта. За Voleex-a все още не съм решил. Колебая се още, но ще видим.
  5. Здрасти, Въобще даже не го приех като упрек. Просто се замислих, че тези екстри са готини, но дори и без да влизаш толкова в детайл, пак автомобилчето е супер!
  6. Благодаря ти за корекциите. Не съм ги посочил, по простата причина, че тези неща ги има описани в офертата Предполагам, че сериозните купувачи са се задълбочили върху това. Исках да отбележа чисто субективните неща, тъй като именно за тях не успех да намеря много инфо. Но да определено автомобила си струва парите! BTW - това в подписа ти УКВ позивна ли е?
  7. Здравейте, Тъй като отдавна се каня да си взема кола, но бюджета ми не е кой знае колко голям се спрях на Volex c10. Преди няколко дни попаднах на реклама в Интернет за тестово каране с обещания някой да спечели да я кара за Великден, и реших малко да ускоря процеса. Отидох при Митвас, тъй като ми бяха на близо. Доста време отделих да разучавам автомобила, преди да почна да го карам и трябва да отбележа, че и на интериор доста ми хареса. Като цяло впечатленията ми за машината са доста добри. Съвсем скоро, ще стана вероятно собственик на един Volex. Цялото ми мнение по отношение на автомобила, включително и някой забележки, може да прочетете в моят блог в който съм разказал за впечатленията ми от Great Wall Volex. Със сигурност обаче, колата доста ми допадна. Всичко си изглеждаше на място и останах очарован. Надявам се, че скоро ще мога да пиша и в другата група, на притежателите на автомобила
×
×
  • Създай нов...