Jump to content

Keti

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    Skopje, Makedonija
  • Карам:
    C4+Hover H5

Keti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Очень познавательно!

  2. Keti

    Зимни гуми

    Imam Hover H5 i za nekoj ke vi izgleda smesno no moze li da mi objasnite okolu stavanjeto na zimski gumi, dali mora 4 ili moze samo 2 i dali se stavaat na zadnite gumi? Kakvo e iskustvoto so ova i koi tipovi gumi se preporacuvaat? Имам Хувър Н5 и за някой може да изглежда смешно,но може ли да ми кажете покрай смяната на зимните гуми,дали трябва да е с 4 или може само с 2 и дали се слагат на задните гуми ? Кои гуми препоръчвате .
  3. Салонот што ги продава се вика Толту www.toltu.com.mk они се застапници и на Субару и се наоѓа наспроти Вошна Болница каш Мида моторс. Како си задоволен со Волексот шас сакам да набавам за во фирма за луѓето кои работат на терен како sales rep. Да не биде глупо прашањево ама како да ша мерам потрошувачката на безин и плин или има некаков начин? И дали е верно дека со плин се осеќа разлика при возењето?
  4. Овош модел што ви го опишав 4х4, со плин, горен кров, греење на предни седишта и металик боша го плативме околу 18.300 еур со тоа што плинот и металикот ги добив гратис бидешки салонот што ги продава каш нас ги сервисира сите службени возила на фирмата во коша работам. Ги гледав цените во Бг и мислам дека се тука негде, не е голема разлика или е? Кажете ако не ме разбирате ќе ставам превод. Иас ве разбирам во повеќето случаи (машка ми е од Благоевград ха,ха) ама не знам да пишувам бугарски
  5. Дали включването на 4Х се прави докато караш ресурси между 60-70км/ ч? Никога не съм настрой ка джип и кажете в какви услови я напътя се използва 4Х и 4Л. Аз си мислех, че това ми е за някакъ впланински стръмен път с камъни евентуално калил и сняг.Сега времето е добро,дали ще ми трябва за следващата година да планирам зимни гуми? Къде може да се прочете повече за използването на блутутот и DVD и всичките чудеса напред, които са поставени.
  6. Благодаря за информацията.Имате ли някакъв съветза мен и съпруга около новия ХоверХ5.Инаку е на бензин и газс 4х4 двигател 4Г69 на фактурата стои 93КВ.Nи изглежда голям защото караме Фиат Пунто и Ц4.
  7. Keti

    Croatian GWM

    Vidim da si uveliko upoznat sa Hoverom. Ja i muz smo kupila Hover H5 i ocekujemo ove nedelja da nam ga isporuce.Pre nego sednemo u njega jel imas par savjeta da nam das ?
  8. Zdravo, moze li da vi se priklucam kako nov sopstvenik na Hover H5 i da pobaram po nekoj sovet?
×
×
  • Създай нов...