Jump to content

Niki.A.

Members
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    15

Niki.A. last won the day on Януари 22 2021

Niki.A. had the most liked content!

5 Последователи

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    Hover H5

Последни посетители

4318 профилни разглеждания

Niki.A.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Обществена Репутация

  1. здрасти ники аз съм нов в форума.прочетох че ти си имал програма за повишаване мощноста

    на хувър н5 бензин.ако е възможно да качиш нови параметри на моята кола за да стане по мощна 

    ще съм благодарен,срещу заплащане разбира се оставям тел 0888566368 миро

  2. Здрасти ,Търся си някой неща за моя Хувар.може ли снимки на въпросните мултимедии да ги видя кка изглеждат  и какв пара им търсиш.Имам нужда и от резервна гума и модул за 4х4 

  3. Сменяно е. дисплея е 9" с Андроид 8.Заменя се 1към 1 с оригинала. Има навигация и всичко каквото си инсталираш от гугъл магазина. Имам и с 8" дисплей с Андроид 7. И двата ги продавам тъй като ми удариха Ховъра и го бракувах.
  4. Става. Аз съм с такъв панел от няколко години на HOVER H5 2011г. Този панел не ти го препоръчвам,понеже няма копче за подгрева на задното стъкло. Копчето е празно от дясната страна-долу. Така, че потърси друг панел или пиши на котаеца да намери с подгрев.
  5. Привет,

    Как е Hover-a след тунинга?

    Аз съм нов собственик на Hover H5 2,4, може ли отзиви?

    Решил съм и аз да го чипосам

  6. Привет, Имам следния проблем ,шефа ми много хареса моя H5 и си купи от Италия  H3  08 или 09г ще излъжа в момента след смяна на доста неща се оказа че компа  на колата не работи , човека поръча нов от алиекспрес  и сега се оказа че няма кой да го обучи,,,,,,,,не съм запознат точно за кво иде реч  и за това се обръщам към теб,,,дали би могъл  да помогнеш?         телефона ми е  : 0886846591 явор ,,,,,,,,,благодаря предварително

    1. Niki.A.

      Niki.A.

      Здравей, аз мога да сменя софтуера. ако има някъкв софт вътре мога да го сменя. Нямам стенд за да пиша програмата вътре. трябва да ми обясниш какъв точно е слючая. Програмата ми дърпа софта от копютъра на колата и го зарежда в лаптопа после качвам новия. Може да опиаме да видим дали ще успее да го прочете. Ако не има вариянт да се вземе от морга работещ комп и да го чипнем него, даже би трябвало да тръгне без презаписване то е само по желание.Ще ти звъна утре да се чуем.

  7. Niki.A.

    МД тунинг

    Здравей Краси, След малкото премеждие което се получи ,радвам се че си останал доволен. Със здраве да си я караш и много безаварийни километри.
  8. Моля, радвам се да помогна.
  9. Аз ползвам определени марки сигорно ще забележите както и наклатките и дисковете които взех са: TRW - DF4029 спирачен диск предна ос за ABS боядисан черен вентилиран TRW - DF4030 спирачен диск задна ос боядисан черен
  10. Здравей, аз вече втори път слагам TRW - доста са меки и спират много добре , Карам доста градско и доста ги товаря , не скрибуцат и не износват дисковете, единствения недостатък е че правят джантите много черни, но мисля че е нормално за хубавите накладки . Номерата са: Накладки Предни TRW GDB3466 Накладки Задни TRW GDB1187 ПС. Не са от най евтините , така че като напишеш по сайтовете за части номерата ще ти излязат и други алтернативи.
  11. Здравей, моята я изключих софтуерно като качих нова програма писана от руска тунинг фирма. Аз купих целия пакет последни програми за Hover H2 , H3 , H5. Ако ми пратиш снимка на номера на ЕКУ-то мога да видя дали имам и за твоито ЕКУ. Програматора и програмата съм ги купил легално за доста пари ,така че няма опасност от повреждане на ЕКУ-то. Преди да запиша новата програма ,свалям старата и се записва и ако нещо не ти хареса се връща старата. Аз,писах на няколко тунинг фирми в БГ но нямат нищо за нашите автомобили. И си купих от русия всичко. Понеже махнах катализаторите ми светна втората ламбда ,качих програма която изключи втората ламбда и подобри вървенето при ниските обороти,вече няма придърпване и замисляне на ниски обороти,разхода си е същия в зависимост от стилът на каране. Номера на ЕКУ-то се намира под него и трябва да развиеш четири болта за да го обърнеш към теб. Прикачам снимка за да се види как изглежда номера.
  12. Здравей, най вероятно е влезнала вода в оста на чистачките и с времето почва да корозира, като завали дъжд влиза вода и тя играе на ролята на смазка и за това е по добре. Същото ми се е случвало на голф 4 , вътре втулката е от месинг за да се движи по лесно и месинга се беше залепил за оста на чистачките. Решението е разглобяване , почистване, ако е необходимо зашкурване,слагаш хубава и дълготрайна грес и сглобяваш. Така при мен след манипулацията си работят вече 8 години.
  13. Здравей, да сондите са две ,едната може да я видиш като вдигнеш капака и погледнеш изпускателния колектор точно където се събират четирите тръби в една. Тази сонда е важна да работи както трябва, тя следи гориво-въздушната смес . Втората сонда е под колата точно след катализатора , тя следи дали ти е наред катализатора.Ако втората ламда ти е прецакана може да доведе до грешно подаване на данни и от там до загуба на мощност,висок разход и др. Може да я изключиш софтуерно и да не ти дава ядове въобще.
  14. Здравей, на мен също ми се е случвало да заяде съчмата и то на път за Гърция и 1000км карах на бензин. На една газосанция в Гърция я оставихме по дълго да се мъчи и успя да тръгне. Като се прибрах в София пръснах вътре в накрайника силиконова смазка и от тогава нямам проблеми вече 2 години.
  15. Да ,се похваля аз се "ЧИПОСАХ" сам. След като писах на няколко фирми за тунниг в БГ и казаха ,че за това ЕКУ нямат нищо и не могат да ми помогнат . Си поръчах платена програма и платен софтуер и си качих последната разработка от Руснаците. Минах преди да сложа чипа на Диностенд и показа 122кс, предполагам толкоз малко заради по тежките гуми и джанти 20" с които съм. Сега , ще ходя пак на Дино някъде към средата на Юни. Четох по руските форуми ,че и Ламда сондите давали проблем без да свети чек на таблото просто не мерели вярно. И естествено реших да я сменя и нея, за 70лв си струваше опита. След двете манипулации сега колата върви много допре изчезна глъхненето при ускорение.Тръгва много добре още от ниски обороти. Сега ще ходим на далеко и ще засека и разхода на къде се е променил. Като събера повече инфо ще пиша.
×
×
  • Създай нов...