Jump to content

em4yyy

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    Great Wall Voleex C10

em4yyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. em4yyy

    Трудно палене

    На мен винаги радиото ми е включено. Досипах бензин от друга бензиностанция и колата пали без проблем засега. Преди бях заредил от OMW, а сега от Rompetrol.
  2. em4yyy

    Трудно палене

    Нямам газ. По принцип си пали добре, но днес пак ми направи този проблем държа ключа 5-6 секунди на стартер докато запали. Не знам дали е от горивото. Ако продължи да го прави, ще отида да сервиза да видя, какво ще кажат. Преди малко пак така запали. Втори път за днес.
  3. em4yyy

    Трудно палене

    Няколко пъти ми се случва Voleex-a да запали трудно (3-пъти за 3 месеца, като последните 2 седмица 2-пъти ми го направи) на какво може да се дължи това? Трябва повече да се задържи ключа за да запали. Имам чувстото, че е от имобилайзера. На някой друг случвало ли му се е?
  4. Минах 70 километра днес и спря да свири. Какво направих - няколко пъти вдигнах до 70-80 и по-рязко спрях (не плавно). Свиренето изчезна! Попитах в сервиза на какво се дължи. Казаха, че може да е от камъчета, замърсявания и така. Другата причина е напасване. Общо взето разнищихме и тази тема.
  5. Говорих с приятели и те са имали такъв проблем! Казаха ми, че може от дъжда да е, защото я карах в много oбилен дъжд и после 2 дена не я карах! Другото кадето ми казаха е, че можа да има нещо между диска и накладката или напасване на накладката. Шумът не е на метал дори не е и силен, но е дразнещ. При натискане на спирачката шумът изчезва! В момента съм във Варна, а колата е купена от Плевен няма как да ида до дилъра! :/
  6. Здравейте! Преди 2 седмици си купих Voleex C10, много му се радвам. ) Минах 1200км. Снощи както си карам почна да ми свири накладката без да натискам спричка само при завой на дясно. Интересното е, че при потегляне не свири, ами след като измина някои други километар, явно като загреят. Интересно ми е на какво може да се дължи това.
×
×
  • Създай нов...