Jump to content

gp20

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

gp20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. gp20

    GW Лизинг

    Иначе самата лизингова схема може да я видите на сайта. Ето линк: http://www.greatwall.bg/lizing.html :)
  2. Според мене това става и на други коли, поне аз съм го виждал. Особено през зимата. Мисля, че причината е в материалите, които се хвърлят по пътищата срещу заледяване и прочие. На един познат му измиха подобни петна на автомивката и не остана след от тях. Важното е да имат правилния препарат и момчетата на мивката да са сериозни.
  3. Четох, че и Дачия са коментирали старта на Грейт Уол. Казали, че цените не са по-добри от техните. Гледа ми се, че румънците ги хвана страх – българските коли са по-пипнати на външен вид и като гледам, май са по-добре направени. Освен това цената е коректно представена и получаваш много екстри в нея. Вече се возих на Ховър и на Волекс и съм доста впечатлен.
  4. Ясно се вижда, че Great Wall превъзхождат останалите марки от сравнението – най-малко заради богатото оборудване в базовия пакет. Това, което казвате за Ховъра е точно, но явно този, дето е писал, не е специалист по колите Явно затова сравненията не идват правилно и обективно...
  5. gp20

    Воликс или Волекс

    Хора, Волекс е правилното. Така го казват и в рекламата, и навсякъде другаде. След като производителя в БГ му казва Волекс, значи това е вярното.
×
×
  • Създай нов...