Jump to content

fenbg

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

fenbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, реших да пиша в тази тема, за да не отварям друга нова. Собственик съм на Волекс Ц10 и днес ми изгоря лампата на плафона за четене. Отваряйки книжката на автомобила установих, че само за този плафон за четене, както и за плафона за осветление в купето не е описано как се сменя крушката. Въпроса ми е някой от Вас може ли да ми помогне с отговор къде точно да натисна прозрачният плексиглас така, че да го извадя жив без да го счупя. Ще съм Ви много благодарен.
  2. Привет и от мен. Извинявам се за лаическия въпрос но двигателя на Voleex не е ли VVT ? Поне това е написано отзад на автомобила. Поглеждайки в Уикипедия пише: The VVT system is a 2-stage hydraulically controlled cam phasing system. От гореописаното оставам с впечатление че двигателя е с хидравлични повдигачи и че регулиране на клапаните въобще не е необходомо. Така ли е ?
  3. fenbg

    Джанти за c10

    Джантите на Волекс C10 са идентични с тези на Ярис. Данните са следните: 15x6J ET+45 Отвор 4/100 Централен отвор 54 Взимай за 25лв втора ръка и си карай с кеф зимните гуми Познавам поне 3ма с Волексчета С10 с джанти от Тойота Ярис с гоерописаните параметри
  4. fenbg

    Трудно палене

    Погледни когато не е запалил дали мига гаечния жълт ключ ? Виж също дали педала на спирачката е твърд тогава и не прави контакт и не иска да запали.
  5. Здравейте и от мен, наскоро погледнах едно упътване от един Волекс 10. Вътре бе описано че при каране при 120км/ч светва светлинен индикатор на панела и започва и звуков сигнал за 10 секунди. При возенето при един приятел по магистралата не се вкючи нито светлинния нито звуковия сигнал. А при вас как е ? Иначе приятен автомобил - возене, визия и качество. Приятно ми е че в България се сглобява такъв продукт.
×
×
  • Създай нов...