Jump to content

Boy3M

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Boy3M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Чудесно ревю се получава. Браво колега! Честито и за автомобила,че съм пропуснал да честитя на първа страница. Много удоволствия да си създавате заедно,безаварийни километри. С нетърпение чакаме отзивите от следващото пътуване. Отзиви като напр.-дали се чувстваш уморен след продължително пътуване и други впечатляващи "дреболийки".
  2. Честит нов автомобил,колега. Много безаварийни километри и дълго време да се "обичате".
  3. Честито да ти е новото зверче,много кеф и удоволствия да ти донесе.
  4. Boy3M

    Първия C30 във форума !

    Честита нова придобивка и много безаварийни километри. Много добре изглежда на снимките,навярно и на живо е така. Явно много си слушкал и Дядо Коледа ти е донесъл хубав подарък. :icon_santa:
  5. След като ще има хардтоп на пикапа,може спокойно да си модифицираш задното стъкло в подходяща за такъмите конфигурация. Най-лесният начин дори е само с приплъзващи стъкла.
  6. От скоро време наблюдавам подобна тенденция и в гр.Габрово. Представителя на GW бе "Тойота-Венци",сега пред шоурума им няма дори един представител на стената, а преди месеци имаше и от трите модела по-много паркирани отпред. Явно нещо се мъти.
  7. Скоро смених и аз крушката на късите. Купих Osram и много се чудих,че на кутийката пише UV Filter,понеже все искам да знам нещо повече се поинтересувах ,защо е този филтър,дали е нещо свързано със слънцето и.....какво се оказа....тази защита била за да се предпази рефлектора. Хитро.
  8. Test 1,2,3... Честит ни нов сървър.
  9. Честита Нова Година!!! Много здраве и късмет.
  10. В началото на ноември 2012 г. известното американско списание за финанси „Global Finance" обяви призовете на най-добрите компании в Китай за 2012 година. Great Wall Motors, които съвместно с българската компания Литекс Моторс стартираха през февруари тази година производството на автомобили с марката Great Wall в България, се пребориха с редица световни имена и получиха отличието за най-добър автомобилен производител в Китай за 2012 година. Компанията бе единствената, отличена от местната автомобилна индустрия. Наградата на престижното списание беше присъдена на Great Wall Motors на база достигнати завидни финансови резултати, нива на продажби и растеж на компанията на местния и на световните пазари. По-рано през септември Great Wall Motors влезе в още 3 независими класации за най-добре представящи се фирми в Китай, една от които беше на списанието Forbes за 50-те най-добри компании от Азия и тихоокеанския регион за 2012 г. Компанията зае 5-о място в списъка сред общо 50 класирани. източник: http://money.bg/news...омпания_в_Китай
  11. Mного безаварийни километри с тази красавица.
  12. Да ти е честита новата колица. Със здраве да си я карате....
  13. Boy3M

    Стелки

    Вярно е ,че няма на марката,но те са производители и някой който е наблизо,би могъл да отиде на място с автомобила и така ще има още един модел,който в последствие биха могли да добавят в каталога си. Така мисля . За София говоря.Има телефон и лице за контакт.Ако знаят размерите може да ги изработят.а също може и да се подберат близки по размер от друга марка.
×
×
  • Създай нов...