Jump to content

revenue

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от revenue

  1. Ако е 4х4 и има системи за стабилност, като ESP мисля че цената не е толкова зле. Ако струва 20 бона с екстри в БГ направо вземам един. Обаче 23-24 хиляди е много за тая кола защото SUZUKI SX4 с всички екстри е 28 хиляди и е доста по-добра кола.
  2. Днес пред Интерпред ме размина един такъв червен. Беше доста симпатична количка и също доста тиха. Прилича изключително много на Suzuki SX4. С интерес очаквам цената. Сузукито е 27 бона с всички екстри. Така че цената трябва да е ниска за да го пребори.
  3. И аз наскоро бях на такова пътуване, но с малко по-различен маршрут (От Венеция отидохме в Швейцария, а на връщане Виена и Будапеща). Бяхме с Nissan Almera Tino и не беше особенно просторно. Не знам как сте пътували в колата. Струва ми се малка за подобен път, но всичко е до хората вътре. Ние сме си едри П.П: Стига сте се учудвали, че колите изкарват средностатистически дълъг път. Те са добри за парите си.
  4. И аз ще споделя моите впечатления от автомобилчетата. Минах през щанда да ги разгледам, защото преди това ги бях гледал само по улиците. Малкия C10 е доста приличен автомобил. Интериора е сносен и не ми се стори паянтов. За жалост се убедих, че колата е малка за мен ( по-точно аз съм голям за нея ). Като цяло повечето неща, които не ми харесаха са коментирани във форума и може би заради това ми направиха впечатление. Това е начинът по които се затваря вратата на багажника ( звукът е подобен на звукът при затваряне на контейнер за боклук) и воланът е леко странен, и "хлъзгав". Тези неща не са големи и се оправят, но основното което не ми хареса е липсата на подкалник отзад. Зимата има предпоставка да се запълни с лед. В общи линии автомобилът е доста добър за парите си. Личния ми фаворит e C20r и бях развълнуван да го видя наживо. Не бих казал, че е красив, но е доста симпатичен автомобил. Има добър клиренс и има по-сериозен вид. Интериорът предлага повече пространство от C10 и ми се стори оптимален за мен. За жалост пластмасата използвана в купето изглежда нискокачествена и не ми вдъхна много доверие. Не мисля, че купето ще се разтропа и нацепи, но определено след 5-6 години ще е доста захабено. С нетърпение чакам да се обява цената на C20 и да се появят някакви отзиви за него. Конкурсът за красота се печели от H6. Не го разгледах подробно, но интериорът изглежда леко евтин. Пластмасите отново не впечатлиха и седалките скърцаха доста досадно като седнеш. Според мен е добре отвъре, но са сгрешили със стремежа да изглежда луксозно. Останалите автомобили не ги разгледах подробно защото единствения автомобил, които мога да си позволя в близкото бъдеще е C10 или C20r. Разгледах H6 защото изглеждаше сериозно. Като цяло автомобилите на външен вид са доста добре. Дизайна не е много модерен, но за бюджетни автомобили са добри. Интериорът на автомобилите имаше леко "евтин" вид главно на автомобилите от по-високия клас заради желанието да изглеждат по-лъскави. Имах малко резерви към автомобилите заради неутвърдената марка, но вече смятам че са сериозни автмобили. Повечето им недостатъци ( по-скоро компромиси ) са за да се постигне ниска цена. Лично аз бих си взел Great Wall в бъдеще
  5. Тези опции не са налични и според мен никога няма да са налични. Дори и за китайски автомобил трябва да има различни видове двигатели и нива на оборудване. Даже опция за автоматик няма при условие, че това е градска кола. Самото наличие на информация за опции, които не са достъпни е доста подвеждащо.
  6. Човека мисля, че имаше в предвид това което изброи mistartmi: смяна на масло ,маслен филтър и смяна на масло на скоростната кутия.
  7. Това е вярно, но мисля че това е необходимо условие за получаване на данъчен кредит. Все пак не съм сигурен, но едва ли някой ще си направи колата така само за повече товар. По-скоро според мен е служебна.
  8. Мисля,че N1 хомологацията е факт от доста време. Преди седмица видях един червен Волекс без задни седалки и с мрежа зад предните ( предполагам, че това е товарната решетка). Видях го поне 3 пъти за един ден по бул. Мадрид и затова предполагам, че ще се експлоатира доста. Моля ако собствениците са във форума да споделят мнения
  9. Дано по качеството да се разбере. Най-вероятно, като започнат да се продават колите произведени в България ще можем да избираме и нивото на оборудване. Чудя се базов модел с по-малкия двигател колко ще струва
  10. Отзивите са добри засега. Дано да са същите като навъртят 30-40 хил. км. колиците. Макар засега да нямам възможност съм решил, като ми се отдаде шанс да си взема един Волекс. Засега следя новините около завода и колиците отблизо.
  11. Аз лично съм много позитивно настроен към ловешкия завод защото е сериозна инвестиция. Иначе относно колите съм резервиран. Искам видя отзивите като станат колите тук във форума поне на 20-30 хил. км. и тогава ще му мисля. Не че мисля че ще се разпаднат, но ако повечето се разтракат няма да е добре.
  12. Принципно хората са доста скептични към GW все още. Доста хора смятат, че първите броики от нашия завод ще са с ниско качество поне докато завода се "разработи". Според мен това е малко глупаво, но е възможно защото първите броики ще се продават само в България. Като българин си мисля, че възможно по-хубавите броики да са за чужбина, а останалите за вътрешния пазар. Знам че не е много вероятно защото от качеството н колата зависи и сигурността ти на пътя, а с това далавери не могат да се правят. Просто доста хора си мислят това.
  13. Някъде четох че вече има няколко десетки сглобени в България Волекси. Изкараха ли ги на пазара вече?
  14. Не знаех, че има хора които все още гледат Слави. Поредния му конкурс претендира да търси нещо повече външност, но реално пак е събрал банда момичета да се кълчат или да четат тъпи прощални писма Иначе все пак браво че е дал VOLEEX.
  15. Хубаво че не само и аз не съм разбрал. В първия момент се притевних, че нещо ми има Не съм имал досег с количките и затова няма да коментирам, но ги следя с голям интерес. Изглеждат ми доста сносни за цената си и се надявам да са издържливи. Както ги коментирате имайте в предвид, че това са евтини и достъпни коли.
×
×
  • Създай нов...