zhelev_48

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zhelev_48

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall Хувър 5

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Благодаря но,това не са моите,на моите имат и едно копче над дръжката за отключване. Това са те.
 2. Счупи се вътрешната дръжка на шофьорската врата. Егати Економиститите са тия китайци,оказа се добре никелирана обикновенна пластмаса. Най-лошото е че прозвъних всички продовощи коли на части и......ядец, всички дръжки са продадени. От сервиза ми искат 85 лв.с монтажа 65 без монтаж. Всички друго е здраво само перото за отваряне е счупено. Може ли да се побългари,правил ли го е някой?
 3. Вземаш отверка, натискаш съчмата, отлепва се със съскане (изпуска малко газ) и пълниш.
 4. Септеври 2016 г.смениха в Митвас гаранционно бутилката и помпата. В края на май пак същото,не работи на газ. Пълна бутилка и сама превключва на бензин, нооооо вече не съм в гаранция. При посещение в сервиза ми казаха изгорял някакъв блок и от там и помпата и това ще струва 900 лв. Посъветваха ме да заменя с газов инжекцион с изпарител,казаха че работят с някаква фирма и ми дадоха телефона. Обадих се и ми казаха 1400 лв,като ми приспадат бутилката. Реших да се обадя на приятел който работи в Баховица, от там ме посъветваха да се обърна към сервиз Тандер. Така и направих,записах час,приеха колата и след 3 дни ми се обадиха да си я взема,оправена. Ето какво съдържа фактурата:пътен тест 0,2 часа-6,40 лв.,подготовка за ремонт 0,2 ч.-6,40 лв.,демонтаж бутилка газ 1,5 ч.-48 лв. демонтаж/монтаж на помпа газ 1,5ч.-48 лв.,диагностика АГУ 1ч.-32 лв.(материали) кабел 1бр. 23,80 лв.филтър газ 1бр.-10 лв. торбичка газ 1бр.-14,50 лв. помпа газ 1 бр.54,15 лв. 20% ДДС и общо 291 лв. Не разбрах откъде Митвас взеха 900 лв.иначе и те първи определиха проблема,казаха ми изгорял блок????? преди помпата и помпа. За сега колата върви на газ както преди.
 5. Поставих го м/ду валана и вратата, но външния датчик все още не се решавам да го слагам. Иска ми се да е в долната част на огледалото, трябва да вкарам кабела в снопа към огледалото,но ми е ясно разглобяването на корите та да стигна до снопа.
 6. Интересно ще бъде ако имаш възможност да изпълниш първите две точки. Информирай за резултата,моля. Какво си открил,колко струва,начи на доставка и т.н.
 7. Колега,как ти ще решаваш проблема. Аз вече го реших,смятам да сменя с-мата,жалко добър разход даваше.Карал съм доста коли с газ.инжекцион и те си имат минуси. При определени км. на газ чистене на буталцата,реглаж на пружините им и разбира се смяна на двата филтъра.
 8. Пак проблем с газовата с-ма. Започна да придърпва при рязко подаване на газ и накрая издъхна,спя да върве на газ. Колата излезеот гаранция и сега установиха проблема,прегоряла връзка към помпата и изгоряла пак помпа. В Митвас искат 900 лв.за подмяна на частите. Май ще се минава на обикновен газов инжекцион (поне по-малко главоболия,непритенциозен към горивото). Явно хубаво замислената с-ма Виале у нас няма почва за добра и безавариина работа. Сменя ли е някой от вас уредбата. Как работи новата и въобще плюсове и минуси,заслужава ли да се ремантира или да се минава на газов инжекцион с изпарител.
 9. Когато са на авт. при уверичаване на скороста все почесто се включват и обратното. На авт. при силен дъжд работят постоянно,като влеза в тунел спират.
 10. Предполагам че всички кабели"бобина свещ" ще стават. Знам само че се различават само по пълнежа вътре,едни са с графит,а други с жица.
 11. Колега,тази снимка на ул.Доспат ли е? Аз съм на Тунджа и ако си от този район можем да споделим опит.
 12. Колеги, давайте акъл. Дистанционното на ховера с ключа е едно цяло със алармата и централното заключване,съсипва батерията за около месец. Каква е причината? Как е при вас?Батерията е CR1632 3в..Купувам различни,китайски по 1лв.маркови по 8лв. и все едно и също. Жалко че ключа е един.Зададох въпроса в друга тема,но отговор няма. Пак ще го цитирам,къде освен във фирмения сервиз може да се извади ключ, каква е цената?
 13. Колеги, знае ли някой колко струва да се извади нов ключ за Ховер 5 и къде,само в оторизиран сервиз или може и на друго място?
 14. Подлагат ал.планка и захващат бубината след това планката точно по отворите, Виждал съм и закачена само на един болт в същестуващ отвор. Няма проблем според собственика. Аз не съм се възползал от такава, но някой твърдят че,ако се закрепи на съществуващите отвори един от кабелите се оказва къс,затова минават на планка.