Jump to content

Миро 3

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Миро 3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Всичко написано от Вас говори за неодоволство от извършената покупка на дадения автомобил. Бъдете жив и здрав и вложете още 50000 лева някъде, но гледайте да сте доволен, от това което правите. Ако не е могла да спира колата движена с 140 или над 140км., как така пишете в сайта? Не се учудвам на множеството ПТП, щом може на много места да се кара с 140км. Това че на АМ е максимално допустимо да се кара с 140 не дава основание да се кара на прага на позволеното, а в нормалните страни, където все още карат таралясници на 10г. е позволено на АМ 120 до 130км.
  2. Г.Генов, задай си въпроса, къде в България е разрешено да караш с 140км. . Не на последно място чета, че си недоволен от колата която караш, ми прецени си ти кое е по-важното ти или тя? Като не ти харесва продай я. Успешна седмица.
  3. Миро 3

    ПТП поради дефект

    Добро утро! Ужасно неграмотно написано писмо от ищеца. Лично аз бих се засрамил и не бих обелил и буква, ако си видя стила на писане. Към темата: никоя уважаваща фирма не влиза в задочни спорове по медиите. Този "грамотен" човек първо да си оформи протоколите от КАТ, застраховател и надлежно вещо лице и тогава да предприема мерки. Не на последно място е интересно, какво е писменото становище на съответната госпожица, която е шофирала чужда кола.
  4. Моля, собственика на колата да даде мнение за същата, след като я е покарал няколко месеца? Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...