Jump to content

Chocho Drumeshki

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Chocho Drumeshki

  1. Извадих разпечатката от сервиза и там видях номера и по него го намерих great-wall-oem-1109101-s16.html
  2. Обслужвана е всяка година в Митвас до 5тата вкл (купена е от тях нова), сега е на 6г. и малко, а километрите ми са под 18 000.
  3. В сервизната книжка пише, че трябва да се смени ангренажният ремък на 6 години. Моята е 2013та модел, купена нова 2015та от Митвас. Сега обаче ддоколкото знам колата, не е с ремък а с верига а това навсякъде другаде прави разлика в години и километри. Километрите за смяна ги нямам , но веремето минава. Някой може ли дад каже дадли трябва и кога реално да се сменя веригата?
  4. Трябва да сменям и аз филтри, но не ми намират по магазините по модел. Някой може ли да каже модели или номера за въздушен, купе, горивен и маслен?
  5. Мерси, засега нямам проблеми. Дано и в бъдеще е така...
  6. След дълга одисея, купих тези за Тоьота Ярис 2012. Тези от по стария модел илат едни извивки за задните седалки и изобщо не ми допадна как седят. Въпреки че продавача ме уверяваше, че не ставали в крайна сметка успях да го убедя да ми ги даде да ги пробвам. Оказа се, че пасват идеално предните. Задните също пасват, макар че я няма малката извивка, седят много по-добре от тези които ми предлагаха. едното от момчетата ми предложи и едно малко парче (за съжаление е сиво, а не черно, но по добре от това да се вижда мокета) за дупката в средата която се образува заради това, че на С30 е по-къс подлакътника. Ето 2 снимки които направих на моето решение.
  7. Ще съм ти много благодарен, ако е удобно. Доколкото разбрах : "ПРЕДНИТЕ СА ОК, НО ЗАДНИТЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. ЗА Ц30 НЯМА ОРИГИНАЛНИ СТЕЛКИ. От София съм иначе. Предполагам задните ще са по тесни от необходимото, но бих ги погледнал до каква степен. А и все пак да видя и предните как лягат...
  8. Благодаря на всички за пожеланията Малки въпроси на който не намерих отговор поне с търсачката. 1. Тези стелки за С10 http://www.stelki.bg/product/928/gumeni-stelki-za-great-wall-voleex-c10-toyota-yaris-06.html дали ще паснат както трябва на С30? Изглеждат ми съвместими, но ако може да ми помогнете с информация, ако някой има такива или е проучвал дали си пасват от 2та модела. Търся гумени стелки. Единствено намирам за С10 което ме кара да мисля, че са еднакви за С10, 20 и 30 2. Търся също подходящи облекла за седалките.
  9. Да се похваля и аз - от събота съм с такава, ниво One + БТ стерео стрийминг (исках да взема "Стар", но не понасям кожени салони затова взех това ниво. Яд ме е само за ел огледалаи подгряването на седалката от всичките им екстри в "Стар", но не можело да се сложат като опция...).
  10. Също искам да помоля за малко обяснение - кчвам една снимка в която съм посочил какво не ми е ясно и не видях нищо в сайта на волекс.
  11. 1. Понеже обмислям да закупя и аз С30 - може да има вече тема из форума за лизингите , но с риск да ми се накарате да попитам все пак - гледам че има избор между двата лизинга, кой е по изгоден (предполагам интерлийз що повечето май го избират, но каква е разликата с райфайзен в случая - лично предпочитание или някаква ралика в условията) ? 2. Беше писано за пробеми и смени на задни амортисьори - те влизат ли в гаранционното или се заплаща смяната и работата отделно и ако е така, каква им е била цената?
×
×
  • Създай нов...