Jump to content

kriss1

Members
  • Мнения

    152
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

kriss1 last won the day on Април 23 2021

kriss1 had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Монтана
  • Карам:
    Great Wall Hover 5

Последни посетители

3105 профилни разглеждания

kriss1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

9

Обществена Репутация

  1. Не всички са сменяли такива части,аз също,все още съм на 52000 км, но следя от интерес. Успех с намирането и се надявам да споделиш.
  2. Гумите са 235/75/15 за ориентир
  3. Ето и резултата от задните промени
  4. Амортисьорите обаче ми ги изпратиха без тампоните от горната страна за шпилката и се наложи да ползвам старите.Долу ухото е с малко по голям диаметър от шпилката в която влиза.Четох ,че няко не слагат нищо ,просто стягат и разчитат на голямата шайба,аз поръчах на стругар фтулки,но не мога да тидам размера ,тъй като той си е вземал мярката.
  5. Колега,аз тези амортисьори съм ги слагал на личен Ховър 5, не зная за друго какво стават.Имам номер на задни ,но са малко по дълги ,тъй като сменях и пружини заради люлеенето и за малък лифт.Ще снимам и номера на пружините и на амортисьорите малко по късно.
  6. Колега, това са предните амортисьори. Взех ги от Частите онлайн.
  7. Здравей колега,имах същия проблем и си поръчах от Алито,пристигна,монтирах и проблем.Когато всички врати са заключени,шофьорската ба която смених елемента е отключена и обратно.Всичко бе сглобено както трябва ,буксата няма как да я объркаш.Реших проблема ,като срязах двата кабела задвижващи ел.моторчето (в снопа са четири) и ги превързахна кръст и готово всичко се оправи.Може на теб да не се случи и да дойде всичко да е наред.
  8. Здравейте, и при мен се появи проблем със сензора за дъжд и автоматично включване на фаровете в тъмната част на денонощието.Бърза проверка в представителството показа ,че цената му е 280 лв. което ме накара да потърся в Алиекспресс.Там цената е около 40 лв. ,по интересното е ,че този сензор има номер с букви и цифри както и код които е само от букви.Докато търсех с мойте обозначения открих още три сензора с различни номера и кодове.Ако търсите да си купите трябва първо да проверите вашия с какво обозначение е и да търсите същия.За по бързо ориентиране ще прикача линкове към намерените видове които не зная все пак до кога ще са наличчни.Надявам се да съм бил полезен. https://www.aliexpress.com/item/33014120012.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.65ca4c4dTjOsou https://www.aliexpress.com/item/4001029379214.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4dfa2e0enE53k5
  9. kriss1

    Малко лифт

    Здравей,,при мен има разлика,втулката на тампона е Ф 19мм,а болта на амортисьора е 14мм.Мислех да ползвам готово ноухау,от руските сайтове препоръчват избиването на оригиналните тампони и поставянето на такива от Волга,но аз ще пробвам с метални втулки по размер които ще набия в оригиналните.
  10. kriss1

    Малко лифт

    Здравей колега,как реши проблема с разликата във Фна ухото на амортисьорите 344410 и стандартните?
  11. Колега,може и да има някакъв чалъм.Азлично го настроих възможно най надолу и навън и се откриха пластмасови крачета като щипки.Разбира се не всичките,но като леко и внимателно откопчаеш една се получава по добър достъп ,а и другите лесно тръгват.След като го махнах,има две буксички за подгрева които се свалят.За поставянето го наложих на мястото където трябва да бъде и леко притиснах докато щракнаха крачетата .
  12. Ето снимки от руския форум.Аз лично реших да сложа нови амортисьори,но може да е в полза на колегите от форума.
×
×
  • Създай нов...