Jump to content

Позната от Пловдив

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Позната от Пловдив

  1. От една година карам Волекс С10 на газ, в началото колата беше перфектна, но с наближаването на 30 000км. започнаха проблемите. Въпреки, че двигателят работеше като мушичка, в един момент спря да пали сутрин, е ...палеше, но трудно. Закарах я в оторизиран сервиз в Пловдив и след един месец ми я върнаха, но колата не беше същата. Двигателят е шумен и на празен ход, при потгляне тресе. Обясниха ми хората, че са сменили почти всичко по двигателя, за да открият причината в запалването и че на 30 000 км това била нормелната работа на кола, която работи на газ и гнездата на клапаните са се износили. Е, те сменили главата на блока, но....това било. Не Ви натрапвам моите изводи, направете си ги сами.
  2. Ще я изпратя в София, но се притеснявам, че колата е генерално прецакана и че и там ще ме убеждават как нищо и няма и така трябва да работи. Когато я закарах за да разберат защо сутрин трудно пали, обясних, че двигателят работеше перфектно, колата мъркаше като котенце и на моменти не разбирах работи ли или не, затова се налагаше да погледна стрелката на оборотомера, за да разбера. А сега какво имам... един вибриращ и зле работещ трактор... Може ли при такъв проблем да се смени всичко по двигателя? Цитирана беше смяната на глава на блок, ангренажен ремък, гарнитури и куп други неща. Пак повтарям, като запалеше сутрин колата работеше перфектно.
  3. Здравейте! Ако още не сте си купили волекс, особено на газ, моля Ви не бързаяте и обмислете добре дали си струва постоянно да си късате нервите и това да Ви излезе много по-скъпо от най-скъпата кола. Моят волекс другият месец прави 1 година на 30 000км. Всеки месец съм в сервиза от проблемите с газовата уредба. последно колата стоя в сервиз в Пловдив 1 месец, по повод на това, че сутрин трудно палеше, но като запалеше през деня нямаше никакъв проблем. Цял месец не можаха да отстранят проблема, при което по метода на изключването започнаха да сменят част по част и така, докато я взех казаха, честито-на практика имате нов двигател. Нов, нов, но ...това не беше същата кола.Двгателят не работи добре, чува се шум под купето като от трактор, не ускорява и е по-тромава, просто, това не е същата кола. Не е никакво удоволствие да се кара, а е мъка. Обяснението на шефа на сервиза е, че на 30000км това е нормалната работа на двигателя.Предложи ми да направя тест с кола, която е на 36 000км, за да се убедя, че на тези километри просто това се случва. И там не беше наред работата , но не в такива мащаби. Колата работи като 18 годишен Москвич и според "знаещите" от сервиза това било нормално. Ами като падне гаранцията??Обслужването, което се плаща също никак не е евтино, но това се прежалва.И, в крайна сметка нищо не може да се направи, така ще си я караме. Знае ли някой телефон за контакт или имейл на частната китайска компания Грейт уол, защото в България няма да постигна нищо. Ще опитам с федерацията за защита на потребителите, но...както самите сервизни работници казаха нямат кола без проблеми.Плащаш си лизинга и караш барака, която на моменти работи не като Москвич, а като Запорожец. Е, питам-това кола ли е? А ние се правим на патриоти да подкрепим българското и купуваме......
×
×
  • Създай нов...