Jump to content

hrist

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    Kia Rio

hrist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. hrist

    Наличност на C10

    Е затова ми беше думата г-н admin.НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ.Пущаш два модела автомобили в Ловеч,а след две години ги спират .Всичко ми изглежда на поредната пушилка както и всичко в държавата ни.Големи фанфари,големи обещания ,а в завода работят няколко десетки голобради момченца .А в съседна Румъния Форд(НЕ ХАРЕСВАМ ТАЗИ МАРКА)направи инвестиция за 1 милиард.
  2. Работата не е голяма но наистина е странно
  3. Зададох въпроса защото до сега никога не съм сменял крушка на автомобил,а имам доста шофьорски стаж.Единия от двата ми автомобила вече седма година е у мен (немски)да не споменавам марка че модератора бди.Другия е вече на година и нещо,та въпроса ми е при предишните си автомобили имахте ли такъв проблем?
  4. какви са тези крушки които така бързо изгарят
  5. Искам да изкажа своята благодарност към хората от форума, който чета от доста време.Благодарение на вас аз не си купих Волекс.Не,не ме разбирайте погрешно нямам нищо против този автомобил и се надявам след години да заменя сегашния си с качествен такъв произведен в Ловеч.Но на този етап аз не съм толкова богат да си купя нов автомобил и да тичам от сервиз на сервиз. Пожелавам Great Wall да изчисти всички недостатъци от автомобилите си и след години да предложи истински качествен автомобил на разумна цена. Редакция от admin: Марката и моделът на закупеният от hrist автомобил са изтрити (включително от неговия профил), за да се избегне преднамерена реклама. Понеже никога не е писал във форума, а изведнъж се регистрира, за да пише, че 25 000км се наслаждава на безпроблемната работа на определен автомобил, като през това време не ни забравя. Оставям потребителите сами да преценят искреността на останалата част от мнението.
×
×
  • Създай нов...