Весислав Кангов

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Весислав Кангов last won the day on September 25 2016

Весислав Кангов had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

3 Followers

About Весислав Кангов

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/28/80

Profile Information

 • Карам:
  Hover 5
 1. В сервизната книжка е написано ясно на 90000 се сменя всичко ангернажи, ролки, водна помпа и т.н.
 2. Не мисля че Виале са фалирали представителя им в Пловдив си работи, предлага в момента по-нов модел газова уредба, повечето от проблемите ни идват от некадърен персонал както на мен в Митвас е бяха монтирали бутилката не под правилния ъгъл, колата попадна в Пловдив и всичко се оправи, сервизите не струват не техниката, пробвайте и в Тандер също смятам че са добри, имат и части за газовите и знаят какво правят.
 3. Здравейте, последно време усещам следния проблем точно на 160 км и нагоре получавам шум и вибрации в купето, преди ги нямаше, смених зимните гуми и отново е същото, според мен е за стенд, не мисля че е от гумите, може ли съвет?
 4. Ето и снимка........
 5. Що си мислете че в София срещи се правят? От 17 до 20.03 съм във Варна ако организирате идвам..
 6. Халогените ги поръчахме по интернет от Китай мисля, но ги има и в БГ, не помня коя фирма, напишете в нета "Халогени за таван" имат 3 модела.
 7. Не е тайна разбира се, халогени 140, боя 80 (скъпо), инсталация и монтаж в тандер 100 труд и ключ оригинален Греат Вал около 100 май беше. Затъмняване на задни светлини доста играчка 110 в Булфолио.
 8. Малко промени, халогени на тавана монтирани в Тандер, затъмнени задни светлини в Булфолио.
 9. При мен тази функция на Ховър 5 е изключително удобна, осветлението на паркинга е с датчици и гасне бързо но колата ми осветява много добре, с оригиналния акумулатор съм и нямам ядове.
 10. Комплименти за покупката, при нашия Стийд остана последната придовка и Doc H ще качи снимки, става неознаваем, нещо като УНИКАТ!!!
 11. Най-малко съм искал да засегна някои, вие не получавате никакво съдействие първо от търговеца които ви е продал колата, това е много важно,той е основната ви връзка с Литекс, аз съм с много добро мнение за сервиза в Пловдив, странно ми е че така са се отнесли. Ако с това ще помогна във форума Тандер строят голям сервиз в Дружба за Греат Уол, можеби там всичко ще е различно!!!
 12. Админ, напьлно сьм съгласен с теб. Като цяло Литекс стартираха не толкова подготвени, както виждате и сервизите само се сменят. Автомобилите са ОК но искат все пак подръжка и резервни части.....А доколкото за 24 часова доставка, обхваща само основни части, едва ли Опел примерно имат на склад нова мултимедия.
 13. Чудя се защо не се смени името на форума 'Оплаквания от Греат Уол', не казвам че и аз съм нямал ядове със сервизите но съм получавал пълно съдействие от Литекс, вече си имаме и Стийд защото сме доволни от марката, в началото форума е започнал добре коментари и съвети сега е само дрънкане, ми продайте си колите като не ви харесват!
 14. Основно ЕКО и Лукойл, има разлика дори на кое ЕКО се зареджда, пътувам доста и съм си набелязал бензиносанции почти във всеки град.
 15. Да се похваля освен Ховъра вече си имаме и Стиид, черен металик, бензин, тепърва ще го тунинговаме, камиончето - офроуд е страхотно преди коледа обещаха да си го вземем. После ще кача снимки.