Jump to content

Evgeni Stoimenoff

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    8

Всичко публикувано от Evgeni Stoimenoff

  1. Колега относно разхода това е повече от перфектен,относно щетите дано бързо ги възтановят и да споделяш още опит с Н6-цата !
  2. Че лъжат-лъжат !Зависи и от темпрературата навън,от това помпата на колко атмосфери пълни,и някой чуват ,че вече е пълна и продължават да наливат до кръгла сума !!Най-култови са във Враца -при бутилка 32 ( да кажем да събере едвам-едвам 25-6,те пълнят до 34 -магьосници !)
  3. Честито и 1-2 милиона безаварийни км,само консумативи,газ,бензин
  4. Трябва да се коригира ,предполагам от менюто в настройки !
  5. След смяна на съединител , започна да примигва 4WD на интервали наподобяващи код за грешка или нещо подобно.Датчика е свързан,Бързи и бавни си работят ,всичко е наред но премигва на таблото индикатора !Някой да знае как може се реши проблема ?
  6. На скоростния лост и при мен е така,за Габрово и района не знам къде могат да ти я направят.В София фирми тапицерски бол
  7. Моя ГТП е "безплатен"..
  8. По-добре 2х50 + 7.40 = 107.40 ,отколкото 1х50 + 202.50 = 252.40 .145лв у джоба
  9. Не е мойта машина, но много ме радва тази
  10. За да не започвам нова тема , при мен проблем има в тръбата която излиза от компресора и се съединява с тази над двигателя.Някой ако е запознат за препоръка къде в София могат да я отремонтират ?
  11. моя е също 7.41лв и 1 лв такса в Easypay
  12. Ако мога да допълня запитването на колегата : Аналог на тампон за скоростите и тампони на реактивни щанги (HOVER CUV 2008г.)
  13. +1 към съгласните ,но 3ма събор не правят !!!
  14. Този дребен шрифт,много го обичат хората !
  15. За Грейт уол-а не знам оригиналността на частите,но за друга френска марка с едно животно за емблема оригиналните части идват от Еврото и се сменят транспортните опаковки и лепенки,така че ги знаеме и официалните ремонти в официален сервиз! Вуйчо ми е с бай бек от Мото-пфое Фокус 2012 ..12 месеца гаранция или 25к км ,сервизиран,подарък 4 зимни гуми Пирели , към цената е включено Каско,Гражданска,Кат ! 48месечен лизинг ,лихвата е малко по-висока от на нов,има го самоучастието разбира се,без остатъчен % довнасяне ! Равносметка 3 годишен автомобил , 78 ххх км , сервизиран, гаранция ,на половин цена !!!ЗА мене си е слаТка Оферта ,ако бях почитател на нещата на изплащане,но аз не обичам този тип придобивка ! Всичко е относително в България ,момчето ще направи правилния избор за него ...Жалко ,че докато продаваха Ц10-ката нямаше схема като при Ц30..Иначе отдавна да са два Вол-а в семейстовто Успех !
  16. Така е за каското, някой компании са до 7год в доверен сервиз! Не е за пренебрегване p.petrov да погледнеш и коли върнати от лизинг (не малко чужди компании в България политиката им е bay back ) има много сладки оферти,които задължително излизат с гаранция и разбира се имат възможност за лизинг !
  17. Каското е толкова ,колкото каже Шваке -имаш минимална и максимална стойност на която можеш да застраховаш автомобила!Има стари дараци над 7год където каското ще е доста повече от на новият ти автомобил,Ако си попадал на кофти застрахователи за каско дето не плащат и не ти отремонтирват качествено колата - това е друг въпрос ! Често пъти като сменят свещите 200лв ли плащаш пак или няколко х 200 ?Строгото спазване го знаят всички ,които са били техни "клиенти"..от сорта заден десен габарит не свети ,подменен и във фактурата :4лв крушка и 30лв труд (половин човекочас) :D ..По уместно е да кажеш на момчето плюсове и минуси за конкретното му решение ! И пак да се повторя новия автомобил си е нов ,дори и ....Дачия .Лек ден !
  18. На пръв поглед нещата,които си писал изглеждат така. 1.Лизинга : Усреднена вноска (вариант STAR+ГУ) ~ 359лв х 60..1ва,12та,24та,36та,48ма вноска автоматично ~ 1650лв (вкл. каско,данък,гр.отговорност),тех.преглед след 36та ! 2.Като всичко друго и новите коли се чупят (да не говорим за фабрични дефекти)..Според мен трябва да се запознаеш със ситния шрифт за дефиницията :ГАРАНЦИЯ Защото повечето части ще ги определят като консуматив,а той не е включен в гаранционна подмяна ! Пример за периодична интервенция масло в официялен сервиз средно 200лв (реална цена 80-100лв)...Има и още доста неща,които може и друг колега да допълни..Реално каквото и да говорим новото си е ново и е за предпочитане !
  19. Има няколко екземпляра на части..потърси в олх,мобиле ...Звънни им и ги питай,дано се навият да ти свалят прозореца (и дано читаво го направят ако е се) !
  20. Днес и аз се разходих да платя данъка ..Малко ме удрусаха с 1лв такса в EASYPAY, но ще го преживея някак си ...
  21. Хубаво е първо да знаеш какъв модел караш ? Най-лесния вариант е палиш джипа ,започваш да сипваш вода на предния прозорец и ако се включат чистачките сами,значи имаш ! Също така може и да имаш ,но ако по някаква причина не сработва да мислиш .че нямаш !
  22. Аз разбрах,че му е била с N1 хомологация,явно не е ...но все пак има вариант да се мине като товарен,както и да е...Тук няма да промениме данните в талона на колегата ,нито размера на данъка му
  23. Аз съм с италянски и е регистриран като товарен...Проблема на колегата е ,че в КАТ са го преебали и са го регистрирали като лек ...разликата е ~250лв !
×
×
  • Създай нов...